Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2007 - Anul XII, nr. 255 (3630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ofertă

Angajatorii germani caută forţă de muncă în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Sucevenii care doresc să lucreze în străinătate au la dispoziţie, în această săptămână, o ofertă venită din partea angajatorilor germani.

Agenţia Federală de Muncă din Germania a făcut o ofertă de mediere rapidă în domenii de activitate precum ajutor pentru menaj în gospodărie, inclusiv îngrijire la domiciliu, - 5 locuri, asamblarea şi dezasamblarea unui stand cu dulciuri, prepararea şi vânzarea dulciurilor - 2 locuri, prepararea şi vânzarea de produse culinare în timpul Târgului de Crăciun - 1 loc, lucrător la o exploatare forestieră - 1 loc, lucrător în gastronomia de sistem - 3 locuri, lucrător pentru expozanţii în parcurile de distracţie - 1 loc, lucrător pentru un expozant de standuri de băuturi - 1 loc şi lucrător în creşterea animalelor - 1 loc.

Deşi unele specializări cuprinse în oferta angajatorilor germani par cel puţin inedite, sucevenii manifestă interes pentru locurile de muncă în străinătate. Acest lucru i-a determinat pe angajatorii autohtoni să fie mai atenţi atunci când întocmesc propriile oferte.

„Lipsa de forţă de muncă calificată, produsă atât plecărilor în străinătate, cât şi de interesului scăzut pentru calificarea în anumite meserii, fac ca ofertele de locuri de muncă ale angajatorilor pe anumite specializări să fie din ce în ce mai consistente”, este de părere directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, Constantin Şuvăr.

Angajatorii din judeţul Suceava oferă pentru această săptămână un număr de 250  locuri de muncă vacante, cele mai multe pentru meseriile de strungar universal - 10 locuri, frezor universal - 10 locuri, fierar betonist - 20 locuri, dulgher - 30 locuri, muncitor la spargerea şi tăierea materialelor pentru construcţii - 18 locuri, tâmplar universal - 10 locuri, muncitor necalificat în silvicultură - 6 locuri.  

Pentru persoanele cu studii superioare, angajatorii oferă posturi pentru specializări precum inginer construcţii civile, industriale şi agricole, inginer industria alimentară, inginer mecanic, consilier economist, consilier juridic sau consilier administraţia publică.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajatorii germani caută forţă de muncă în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angajatorii germani caută forţă de muncă în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei