Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2007 - Anul XII, nr. 255 (3630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat disciplinar

Poliţistul beat de pe maşina radarului s-a internat la Psihiatrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Subofiţerul din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava prins, sâmbătă seară, la volanul maşinii radar sub influenţa băuturilor alcoolice s-a internat la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc. Potrivit colegilor săi, agentul şef Cătălin Costel Radu a avut şi în urmă cu câţiva ani o cădere psihică şi a stat internat la aceeaşi unitate spitalicească.

Subofiţerul era aşteptat, astăzi, în faţa Consiliului de Disciplină. Agentului şef Radu urmau să îi fie prezentate acuzaţiile care i se aduc şi ar fi trebuit să îşi prezente punctul de vedere. În condiţiile în care acesta se află în concediu medical, Consiliul de Disciplină s-a suspendat, urmând a se întruni pentru a-şi da verdictul în acest caz odată cu reîntoarcerea la serviciu a poliţistului.

Totuşi, indiferent de motivele pe care le va invoca (probleme de sănătate, probleme familiale etc.) e greu de crezut că subofiţerul va avea parte de clemenţă din partea membrilor Consiliului de Disciplină. De altfel, surse din rândul oamenilor legii ne-au mărturisit că şefii IPJ Suceava se gândesc să propună cea mai drastică sancţiune, şi anume înlăturarea sa din rândurile Poliţiei.

Între timp, mai marii Poliţiei au decis deja schimbarea din funcţie a şefului de post de la Buneşti, agentul şef Gheorghiţă Lazăr, cel acuzat că a încercat să-l facă scăpat pe Radu. Pe Gheorghiţă Lazăr îl aşteaptă şi o sancţiune disciplinară, urmând să fie chemat şi el în faţa Consiliului de Disciplină.

Lista poliţiştilor care vor răspunde pentru scandalul de sâmbătă seară şi pentru că au şifonat serios imaginea Poliţiei nu se va opri numai la cele două nume, comanda IPJ Suceava fiind decisă să-i tragă la răspundere şi pe ceilalţi doi poliţişti de la Circulaţie care s-au făcut că plouă în momentul în care maşina radar pe care se afla agentul şef Cătălin Costel Radu a trecut chiar pe lângă ei. „Un astfel de incident aduce mari prejudicii de imagine instituţiei noastre. Toţi cei vinovaţi vor fi aspru pedepsiţi”, a declarat, ieri, comisarul şef Mircea Smoleac.

 

Cu alcooltestul, pe urmele poliţistului

 

Agentul şef Cătălin Costel Radu a fost pus să sufle în alcooltest, sâmbătă seară, în jurul orei 21:30, chiar de colegii lui din cadrul Poliţiei Rutiere, după ce a fost reclamat la <112> că s-a urcat beat la volanul radarului. Omul legii a fost dat de gol de modul în care conducea în trafic: cu o viteză mult sub limita legală şi în zig-zag. Poliţiştii trimişi să verifice reclamaţia au încercat să-şi scape colegul, însă planul le-a fost dejucat de şefii de la Suceava, care, imediat cum au auzit povestea, au trimis alte echipaje de poliţie să-l caute pe agentul şef Radu şi să-l pună să sufle în alcooltest.

Etilotestul a arătat o concentraţie de alcool de 0,81 la mie în aerul expirat, motiv pentru care agentului i s-a întocmit dosar penal.   

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul beat de pe maşina radarului s-a internat la Psihiatrie.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţistul beat de pe maşina radarului s-a internat la Psihiatrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei