Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Vulcanicul sânge latin

„Îndrăgostiţii din Ancona”, o comedie spumoasă, astăzi, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În seara aceasta sucevenii au ocazia să se bine dispună în compania actorilor Teatrului „Aureliu Manea” din Turda, care vor fi prezenţi pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava cu un spectacol care s-a bucurat de mult succes la reprezentaţiile din ţară - „Îndrăgostiţii din Ancona”.

Acţiunea spectacolului regizat de Andrei Mihalache se petrece în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibilă păstrarea secretelor. Cel mai important om din oraş este bogătaşul Tomao Nicomaco, un Don Juan văduv, aflat la ultima tinereţe. El are o fată, Lucia, bâlbâită şi mioapă, pe care doreşte să o mărite cu Giovanni, proprietarul unei cafenele din apropiere. În vecinătatea lor mai locuieşte şi Agnese, patroana unui motel, fosta iubită a lui Don Tomao, o femeie care ştie tot şi spune tot. Aceleaşi “calităţi” le are şi Dorina-menajera, amanta lui Don Tomao. Dar inima tinerei Lucia este subjugată de Luigi, un cântăreţ ambulant, îndrăgostit şi el, la rândul lui, de Lucia. Planul lui Don Tomao de a-şi mărita fata cu Giovanni cunoaşte o întorsătură neaşteptată odată cu venirea lui Lucrezio, student audient, fost marinar, suferind din dragoste şi cu gânduri sinucigaşe. Victoria se alătură grupului colorat din Ancona, o tânără moldoveancă cu puţine cunoştinţe de limba italiană, cu suflet mare şi viitoare mamă. Tatăl copilului ei este Giovanni. Răsturnarea de situaţii apare când cea care era considerată moartă, Drucilla, iubita lui Lucrezio, se întoarce în orăşelul natal.

Regizorul Andrei Mihalachea absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” - regie teatru, clasa prof. univ. Mihai Dimiu. Dintre spectacolele de teatru regizate amintim: “Un bărbat şi mai multe femei”; “Transmitem în direct” şi “Un suflet romantic” de T. Popescu; “Cinci romane de amor” de Th. Mazilu; “Steaua fără nume” de M. Sebastian; “Motanul încălţat” de C. Cubleţean.

Preţul unui bilet este 30 de lei sau 15 lei pentru elevi, studenţi și pensionari.

Relaţii și rezervări, la telefon: 0759 048 677 sau pe bilete@teatrulmateivisniec.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Îndrăgostiţii din Ancona”, o comedie spumoasă, astăzi, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava.
 Vizualizări articol: 1023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Îndrăgostiţii din Ancona”, o comedie spumoasă, astăzi, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei