Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2015 - Anul XX, nr. 256 (6068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a III-a

Audiţie Naţională - Concurs dedicat tinerilor actori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) „I.L. Caragiale“ anunţă deschiderea înscrierilor pentru cea de-a III-a ediţie a Audiţiei Naţionale - Concurs dedicat tinerilor actori şi studenţilor din ultimul an de studiu, specializarea Arta Actorului, de la toate universităţile din ţară, de stat şi private.

Desfăşurat sub formă de competiţie, festivalul este o ocazie importantă de afirmare la început de carieră artistică în teatru şi film, de cunoaştere a colegilor de generaţie şi de explorare a unor metode şi tehnici de lucru pe care tinerii au şansa să le împărtăşească.

Audiţia Naţională este organizată de UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti cu sprijinul cu ArCuB, având ca parteneri Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara.

În prima etapă concurenţii se vor înscrie până pe data de 16 noiembrie a.c., prin trimiterea CV-ului şi a unei înregistrări de 7-10 minute a unui one man show / one woman show la alegere, pe adresa auditienationala@unatc.ro.

Înregistrările vor fi evaluate în perioada 17-23 noiembrie de un juriu alcătuit din profesori ai UNATC Bucureşti (Ştefan Velniciuc, Radu Gabriel, Florin Grigoraş, Anca Ioniţă, Bogdana Darie).

Numele finaliştilor vor fi anunţate pe data de 25 noiembrie.

Actorii din cele mai apreciate înregistrări vor participa la cea de-a doua etapă a audiţiei, desfăşurată în zilele de 7-9 decembrie, la UNATC, sala Ileana Berlogea (str. Matei Voievod, nr. 75-77). Ei vor susţine live one man/one woman show-ul de 7-10 minute trimis pe suport video la înscriere, în faţa unui juriu final din care fac parte Alexandru Darie - director Teatrul Bulandra, George Ivaşcu - director Teatrul Metropolis, George Mihăiţă - director Teatrul de Comedie, Marilena Ţepuş – director Teatrul Nottara, Mihaela Păun - director ArCuB, Paul Chiribuţă - decan al Facultăţii de Teatru, Alexandru Maftei - regizor de film.

Premiile constau în roluri oferite de directorii teatrelor partenere în spectacolele din stagiunea 2015-2016, roluri acordate de regizorii de film şi premii în bani.

Audiţia Naţională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenţi din ultimul an de studiu şi absolvenţi ai facultăţilor de teatru din toată ţara. Nu există condiţii restrictive referitoare la statutul profesional - angajat, independent etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audiţie Naţională - Concurs dedicat tinerilor actori.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audiţie Naţională - Concurs dedicat tinerilor actori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă cu sos de iaurt O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.Avem nevoie de:6 ouă... Citeşte