Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 ian 2014 - Anul XIX, nr. 6 (5515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de Cultură Suceava

Concertul pentru Anul Nou 2014, susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filarmonica de Stat Botoşani va susţine astăzi, la ora 18.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava, Concertul pentru Anul Nou 2014.

În program: Pagini orchestrale tradiţionale de largă popularitate, arii din opere şi operete semnate de J. Strauss, G. Rossini, G. Bizet, P.I. Ceaikovski, J. Sibelius, P. Mascagni, J. Brahms, A. Dvorak, E. Kalman, Fr. Loewe, J. Offenbach şi alţii.

Dirijor - Liviu Buiuc, solişti - Ana Condrea (soprană), Oana Manolea (balerină), Gheorghe Petrescu (vioară), Mirel Manea (trompetă).

Biletele se pot procura de la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, str. Ştefan cel Mare nr. 20 A (telefon 0230 523 718).

Preţul unui bilet este de 40 de lei, iar pentru elevi şi pensionari de 25 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concertul pentru Anul Nou 2014, susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani.
 Vizualizări articol: 1706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concertul pentru Anul Nou 2014, susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI trimis de
(12 ian 2014, 10:03:30
Concertul a fost foarte frumos si divers.Intr-o lume a manelelor si a asa zisilor cantareti play-backisti este o reala placer sa-ti lasi spiritul si emotionalul sa pluteasca pe muzica unor genii nemuritoare.Salut numirea la conducerea Filarmonicii Botosani a dirijorului si managerului Liviu Buiuc care a revigorat Filarmonica sub toate aspectele.Mai mult domnia sa ne-a tinut si o prelegere de istoria muzicii.Inca o data simt un gust amar stiind ca Botosani are filarmonica,teatru si teatru de papusi iar Suceava nu are nika.Nici macat un cinematograf.De asemenea am constatat din nou starea jalnica a casei de Cultura,ma refer aici la scaunele roase si antice.Noroc ca afara era cald ,asa am putut sta in sala fara cojoace.Teatrul si Filarmonica Botosani au propus mereu sucevenilor sa existe o stagiune dubla dar politicienii suceveni au refuzat mereu.
2.   Momente horror trimis de
(12 ian 2014, 10:07:58
Cand am intrat in Casa de Cultura am crezut ca am gresit locatia.Am intrat pur si simplu intr-o crasma si am facut slalom printre mese ,printre norii de fum de tigara si printre tineri care se intrebau ce cautam noi acolo.Casa de Cultură din Suceava s-a transformat treptat într-un adevărat bâlci.A aparut o crasma hidoasa.Crâşma este amenajată de firma SC Restpartner SRL. Firma a fost înfiinţată în 2008 de Viorel Aelenei şi Fivi Uricec, soţia deputatului PSD Eugen Uricec. Ulterior, părţile sociale ale familiei Uricec au fost preluate de Daniele Dattola, italianul implicat în frauda de două milioane de euro de la agenţia BRD Gura Humorului. În 2009, Dattola şi-a cedat partea Ioanei Mihai. Firma controlată de Viorel Aelenei mai deţine restaurantul Padrino de pe strada Universităţii, restaurantul Toscana şi clubul Office's. Restaurantul Padrino a fost construit fără autorizaţie, iar ulterior copacii de pe marginea străzii au fost tăiaţi ilegal, trotuarul fiind transformat în parcare pentru crâşma.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei