Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 ian 2014 - Anul XIX, nr. 6 (5515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu joacă acasă, ci în deplasare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Când Gigi Becali a plecat de la Rahova spre a-şi pune viză de flotant la Poarta Albă, el şi avocaţii lui vedeau mişcarea asta ca pe una deosebit de inteligentă. Ba şi profitabilă, în sensul că, ziceau ei, eliberarea se vedea mai dihai ca în piesa aia clasică de pârnaie pe care o tot cântam la corul şcolii în anii '60, când erau la mare preţ suferinţele îndurate de comunişti la Doftana pe timpul „odiosului regim burghezo-moşieresc”: „Privesc din Doftana prin gratii de fier / Departe, în zare, un petic de cer”! Ei, peticul de cer din zarea lui Gigi se vedea mult mai aproape şi mai limpede, părând doar o formalitate. De ce nu s-a finalizat cu „happy end” întreaga tevatură? Hai să facem un scurt istoric. Mai întâi, dacă vă amintiţi, Gigi n-a crezut nici o clipă că va fi condamnat. Sau nu în procesul ăsta în care de fapt nici n-avea vreo vină, singurii care ar fi trebuit băgaţi la bulău fiind Babiuc şi banda de la Ministerul Apărării. În sfârşit, nici n-a ajuns bine la pârnaie, că am şi aflat că va fi eliberat urgent, blitz, „in no time”, întrucât familia are nevoie de el pentru un milion de chestii. N-a fost eliberat. Tot cam pe atunci, s-a schimbat banda de avocaţi incompetenţi cu o alta: tot bandă, ba încă şi mai incompetentă, avându-i în moţ pe un miliţian agramat (ăsta-i pleonasm!) pe nume Pavel Abraham, reciclat ca avocat şi pe o fosilă specialistă în cântări afone de revelion TV: Paula Iacob. Ăştia cred că i-au cerut bani cam cât pentru două calificări în grupele Champions' League, bani pe care Becali trebuie să fie prost rău ca să-i fi dat, din moment ce ăştia tot vorbeau pe la televizor în timp ce el vorbea tot la vorbitor! Nu cred că Gigi nu s-a strâmbat la ei. Ba mai cred că le-o fi dat d-aia, ca lu' Dinamo, nu bani! Iar ăştia, cuprinşi de disperare, au luat-o în toate direcţiile: ba că-i bolnav la cârcă, ba că pleacă la moşia lui Hagi, oricum, e ca şi eliberat. Iaca, nu-i! De ce? Păi cum să-i dai drumul spre muncă fizică grea unui suferind de coloană? Aşa că staţi liniştiţi: Gigi e ca şi eliberat. Peste 2 ani şi ceva!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu joacă acasă, ci în deplasare.
 Vizualizări articol: 1535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Nu joacă acasă, ci în deplasare5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei