Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Flori şi mărţişoare

Zilele Şcolii Nr. 1 Gura Humorului, ediţia a VI-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Elevii şi dascălii Şcolii cu clasele I – VIII Nr. 1 Gura Humorului au sărbătorit, la sfârşitul săptămânii trecute, „Zilele Şcolii”, ediţia a VI-a.

Şcoala şi-a deschis porţile, vineri, la ora 10:00, pentru ca „Mugurii” de la grupele pregătitoare ale grădiniţelor din oraş, încărcaţi de emoţii, să-i treacă pragul.

Întâmpinaţi cu flori şi mărţişoare de elevii claselor a IV-a, preşcolarii au vizitat sălile de clasă şi au fost invitaţi, prin cântec, să fie boboceii claselor întâi, la începutul noului an şcolar.

La Muzeul Obiceiurilor Populare din localitate, mai mulţi elevi ai şcolii aniversate şi-au dat mâna în realizarea expoziţiei „Bucuriile primăverii”, expoziţie în care s-a văzut talentul, îndemânarea şi creativitatea copiilor. Lucrările au fost foarte apreciate de mulţimea de vizitatori, elevi de la alte şcoli, părinţi, prieteni.

 

„Ritmurile primăverii”

Partea a doua a evenimentului s-a desfăşurat, începând cu orele 14:00, la Casa de Cultură din Gura Humorului. Au fost evidenţiate, mai întâi, performanţele şcolare.

Conducerea Şcolii cu clasele I – VIII Nr. 1 Gura Humorului a apreciat succesele elevilor participanţi la olimpiadele şi concursurile şcolare judeţene şi internaţionale.

Însufleţiţi de culorile, căldura, de seninătatea anotimpului şi de voia bună, toţi elevii au dat semnalul începerii programului artistic de dansuri internaţionale „Ritmurile primăverii”. Noutatea dansurilor şi varietatea programului au încântat şi uimit publicul, care a fost generos cu aplauzele.

Micii artişti din clasele I – IV au dat „startul la distracţie”, între orele ore 18:30 şi 20:30, cu diferite jocuri, „Carnavalul Mărţişorului”, „Karaoke”, iar cei din clasele V – VIII  au organizat o discotecă.

Animaţia, conţinutul programului, participarea unui număr mare de părinţi şi copii le dă încredere şi speranţă dascălilor că vor încheia un an şcolar cu succes iar, în anul următor, „Zilele Şcolii” vor fi mai bogate în evenimente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Şcolii Nr. 1 Gura Humorului, ediţia a VI-a.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zilele Şcolii Nr. 1 Gura Humorului, ediţia a VI-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei