Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 apr 2010 - Anul XV, nr. 76 (4367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Vernisaj şi premiere

Expoziţia-concurs de desene “Paştele în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salonul de la intrare la Casa Prieteniei din municipiul Suceava s-a transformat ieri în galerie de artă, prin găzduirea expoziţiei-concurs de desene cu genericul „Paştele în Bucovina”.

 

Peste 200 de desene, realizate de 171 de copii, elevi de la 20 de şcoli din municipiu şi din judeţ

Circumscrisă programului de manifestări pascale cu acelaşi nume, promovat  de Consiliul Judeţean Suceava, expoziţia-concurs, organizată de Complexul Muzeal Bucovina, a antrenat, la ediţia din acest an, un număr total de 171 de copii, elevi de la 20 de şcoli din municipiu şi din judeţ, care au participat cu peste 200 de desene.

Etalate pe panouri într-o desfăşurare multicoloră, desenele cu tematică pascală (realizate cu creioane colorate, acuarele sau guaşe) au fost evaluate cu o zi înainte de vernisaj de artista plastică prof. Loredana Ceică, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, lucrările premiate fiind prezentate într-un grupaj alături de afişul expoziţiei.

 

Trei premii şi două menţiuni, constând în diplome şi sume de bani

La vernisajul la care copiii au inundat salonul expoziţional, directorul general al CMB Suceava, Constantin-Emil Ursu, a remarcat participarea entuziastă şi numeroasă, anunţând că instituţia muzeală a acordat trei premii şi două menţiuni, constând în diplome şi sume de bani.

Mulţumindu-le copiilor pentru participarea la această expoziţie organizată în Săptămâna Mare, vicepreşedintele CJ Suceava Vasile Ilie le-a înmânat laureaţilor premiile, spunându-le că sunt aşteptaţi şi la ediţia din anul următor, când se vor acorda premii mai numeroase şi mai substanţiale.

 

Premianţi

Premianţii, care au fost invitaţi în faţă şi au fost fotografiaţi alături de organizatorii manifestării, sunt următorii: Premiul I (300 lei) - Oana Bejinari, clasa a VI-a, Şcoala cu clasele I - VIII Nr. 3, „Mihai Eminescu” Rădăuţi; Premiul II (200 lei) - Tania Zegrea, clasa I-a, Şcoala cu clasele I - VIII Nr. 10, Suceava; Premiul III (100 lei) - Iuliana Huideş, clasa a V-a, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava.

Menţiuni (50 lei) au primit Andreea Cojocaru, clasa a III-a, Şcoala cu clasele I - IV Rodina, Grupul Şcolar „Nicanor Moroşan” Pârteştii de Jos; Irene Ungureanu, clasa a VIII-a, Şcoala „Ioan Băncescu”, Adâncata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţia-concurs de desene “Paştele în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Expoziţia-concurs de desene “Paştele în Bucovina”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei