Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 sep 2017 - Anul XXII, nr. 219 (6635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colţul cititorului

Proiect Erasmus +, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava

În perioada 1 septembrie 2017 – 31 august 2019, în Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava se va derula Proiectul Erasmus + pentru formarea personalului „Motivare , implicare, colaborare pentru o educaţie de calitate europeană”, cu numărul de referinţă 2017-1-RO01-KA101-036429.

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană, grantul obţinut fiind în valoare de 35.570 de euro. Scopul proiectului are în vedere realizarea unei educaţii de calitate comparabilă cu cea oferită de sisteme de educaţie eficiente, recunoscute la nivel internaţional prin: modernizarea procesului educativ pornind de la modele europene consacrate, întărirea relaţiei şcoală-părinţi-comunitate pentru crearea unei conştiinţe civice europene, realizarea pe termen lung a unor parteneriate Erasmus + şi eTwinning pentru deschiderea pe care acestea o oferă atât profesorilor, cât şi elevilor spre sistemul european de valori.

Prima etapă a proiectului presupune participarea la cursuri de formare organizate în şase ţări europene a 17 cadre didactice. Primul flux este format din trei cadre didactice, unul din ciclul gimnazial, profesorul de matematică Marchitan Claudia Georgeta, şi două din ciclul primar, profesor învăţământ primar Croitor Janina şi profesor învăţământ primar Cocoş Oana Andrada Lavinia. Participanţii vor urma cursul ,,A Satisfying School Experience: Strategies and Skills for TeachersERASMUS+ CLA.1.SAT”,ce se va desfăşura în Florenţa, Italia, în perioada 2-7 octombrie 2017. Acest curs a fost creat pentru profesorii care doresc să încurajeze un mediu creativ şi mai dinamic în clasă, pentru a încuraja şi stimula interesul elevilor în procesul de învăţare. Profesorii vor avea ocazia să înveţe "prin practică" printr-o serie de activităţi şi experienţe care au ca scop promovarea stimei de sine a elevilor, creşterea gradului de implicare al elevilor şi o mai mare coeziune între cadrele didactice, elevi şi familiile acestora. De asemenea, dascălii vor avea oportunitatea de a deveni o parte a unei reţele europene de cadre didactice care promovează noi instrumente educaţionale
şi vor putea să împărtăşească experienţa lor. Acest curs practic este conceput pentru a ajuta participanţii să înţeleagă, să identifice şi să combată abandonul şcolar timpuriu şi relaţiile negative între şcoală şi familie.

Proiectul va contribui la îndeplinirea obiectivelor strategiei europene 2020 ce vizează reducerea abandonului şcolar pentru că va oferi profesorilor posibilitatea aplicării unei metodologii moderne, elevii vor fi motivaţi şi vor avea la dispoziţie instrumentele necesare succesului educaţional devenind cetăţeni responsabili şi eficienţi.

Acest proiect european continuă misiunea Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, care oferă de decenii fiecărui elev o şansă de reuşită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect Erasmus +, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect Erasmus +, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei