Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2015 - Anul XX, nr. 281 (6093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă

Domnule primar Ion Lungu,

Îmi permit să am o astfel de adresare, întrucât vă scriu o scrisoare şi nu o cerere tip cu titlul „Domnule Primar”

…..Aşadar, dragă domnule Primar, am deosebita onoare să vă pot adresa mulţumirile mele în numele proprietarilor din Asociaţia Centru, în ceea ce priveşte ajutorul pe care ni l-aţi acordat în ceea ce priveşte demersurile făcute de mine pentru asfaltarea zonei şi implementarea sensului unic în jurul parcului de pe strada Nicolae Bălcescu (acelaşi lucru ar trebui făcut şi pe Aleea Ion Grămadă).

De aproximativ 40 de ani în zonă se tot plomba (cârpea) cu bitum sau asfalt şi se tot intervenea pentru menţinerea ei în circulaţie. Astăzi, cei care circulă în zonă văd parcă „o minune”, apreciind munca şi lucrarea făcută de Primăria municipiului Suceava.

Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în aceste lucrări.  De asemenea, doresc să mulţumesc tuturor proprietarilor din Asociaţia Centru care au venit cu propuneri constructive, cei care ne-au sesizat deficienţele specifice din teritoriu, dar şi instituţiilor care ne-au oferit sprijinul lor. Toate acestea nu pot decât să mă determine încă o dată, să îmi asum cu onoare promisiunea de a continua să fiu aproape de proprietarii asociaţiei şi să îi asigur că încrederea lor în mine nu a fost în zadar.  Preşedintele ales în 2015 a uitat de promisiunile făcute anterior, însă eu consider că am o datorie morală faţă de proprietarii asociaţiei pentru a contribui la punerea în valoare a centrului Sucevei şi în acest sens voi proceda la a solicita încă două intervenţii din partea primăriei:

1. Desfiinţarea sau mutarea chioşcului de îngheţată (foto), solicitare făcută de nenumărate ori şi cu menţiunea că acest chioşc a fost deschis în 2015 de 11 ori pe tot parcursul verii şi arată jalnic înplin centrul oraşului (POATE NE FACEŢI O SURPRIZĂ ŞI ÎL MUTAŢI PÂNĂ DE SĂRBĂTORI)

2.Retragerea atestatului de administrator al asociaţiei doamnei Bulancea Floarea, deoarece hotărârea Curţii de Apel Suceava în dosarul 6500/86/2014 a rămas definitivă, privind desfacerea contractului de muncă.  Soluţia pe scurt: Admite apelul: Respinge acţiunea având ca obiect contestaţia deciziei de concediere ca nefondată. Obligă contestatoarea să plătească pârâtei Asociaţia de Proprietari Centru Suceava suma de 1200 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată din faţa instanţei de fond. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică. Document: Hotărâre  506/2015  17.06.2015

Vă aduc sincere mulțumiri domnule primar  pentru eforturile pe care le depuneți zi de zi pentru comunitate. 

Dumitru Chelaru, fost preşedinte Asociaţia Centru

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Domnule primar Ion Lungu,.
 Vizualizări articol: 5038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Domnule primar Ion Lungu,2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuci de poame în foi de viță (de post) Sunt, de fapt, niște sarmale de post. Fără carne însă și servite fără revărsări decadente de smântână, nu-și vor fi meritat deplin rangul de sarmale adevărate, așa că au rămas la statutul de ”ciuci”. Inedit la ele este... Citeşte