Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2015 - Anul XX, nr. 281 (6093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Piraţii au ancorat la Balul Bobocilor Universităţii „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava a ancorat miercuri seară vaporul piraţilor Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, la bordul navei aflându-se 20 de tineri curajoşi, determinaţi să preia frâiele vasului şi astfel să-şi adjudece titlurile de Miss şi Mister USV 2015.

Piraţi necruţători cu mâneci suflecate şi cingători la brâu, cu tunici lungi şi pălării cu boruri largi, cu petice de piele ce le acopereau un ochi, asemeni neînfricatului căpitan Jack Sparrow, însoţiţi de domnişoare senzuale şi feminine, au fost în centrul spectacolului care s-a întins pe mai bine de patru ore.

Cârma vasului nu a fost uşor de cucerit, cei 20 de boboci fiind supuşi mai multor probe, testări ce au desemnat în final triumfătorii Balului Bobocilor USV 2015.

 

10 perechi de boboci în cursa pentru timona vasului

După spectaculoasa intrare în scenă a tinerilor piraţi, studenţi care au ajuns în această toamnă pe băncile instituţiei de la Suceava, competitorii au făcut cunoştinţă cu juriul şi spectatorii. Până la următoarea probă au avut parte de un moment de răgaz, timp în care scena a fost însufleţită de un dans pasional de salsa, marca Salsa Family.

Cea de-a doua probă din cadrul balului de miercuri seară le-a testat bobocilor talentul muzical, aceştia trebuind să recunoască şi să continue fragmente muzicale aparţinând repertoriului românesc. Tinerii au intrat în joc şi, mai cu talent, mai fără talent, au răspuns provocării organizatorilor şi au interpretat frânturi de strofe sau refrene. O prezenţă constantă a evenimentelor de la Universitatea Suceava din ultimii ani este Lucian Leşanu, studentul interpretând şi la această ediţie a balului două hituri internaţionale.

Bobocii au revenit în centrul atenţiei odată cu cea de-a treia testare de la concursul de Miss şi Mister, respectiv proba de talent, carea adus în faţa spectatorilor un maraton de momente artistice, unele urmărite cu interes şi demne de un spectacol realizat în mediul universitar, altele extrem de neinspirate, care nu au trezit interesul scontat.

O parte dintre concurenţi au ales să prezinte secvenţe de dans „contemporan”, momente ce nu au avut multe în comun cu arta, frumosul, tehnica şi ritmul, alţi competitori au optat pentru interpretare muzicală sau instrumentală, stand-up comedy sau scenete de teatru.

Un ultim moment artistical spectacolului a fost consacrat muzicii, pe scenă urcând elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, reuniţi sub numele de Simbol, coordonaţi de prof. Valentin Ianoş, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava.

 

Miss şi Mister Universitatea Suceava 2015 - Cătălina Tătăruşanu şi Roberto Moldovan

Câştigătorii competiţiei de Miss şi Mister USV au fost anunţaţi de rectorul instituţiei, Valentin Popa, acesta felicitându-i pe cei implicaţi în organizarea spectacolului. Totodată, acesta a evidenţiat activitatea Casei de Cultură a Studenţilor Suceava, menţionând că „a fost un an de început cu foarte multe spectacole, foarte multe evenimente artistice. Casa de Cultură a Studenţilor Suceava este singura din subordinea Ministerului Educaţiei şi în coordonarea unei universităţi din România. Este un experiment frumos şi vrem să dovedim că acesta este drumul de urmat. Anul viitor va fi o premieră, vom avea o competiţie de proiecte studenţeşti, finanţată din bugetul Casei de Cultură a Studenţiilor”, a spus Popa.

Cei mai frumoşi şi cuceritori piraţi ai USV au fost desemnaţi Cătălina Tătăruşanu şi Roberto Moldovan, distinşi cu titlurile de Miss şi Mister USV 2015.

Locul al II-lea a fost ocupat de Laura Leşanu şi Claudiu Andrei Bălănoaie, iar locul al III-lea a fost adjudecat de Delia Cristina Sofronia şi Cezar Andrei Cântiuc.

Totodată, în urma voturilor acumulate pe pagina de Facebook a Universităţii din Suceava, titlurile de Miss şi Mister Facebook au mers la Ana Maria Vârlan şi Claudiu Andrei Bălănoie.

 

Grasu XXL şi Fără Zahăr au fost invitaţii speciali

Grasu XXL şi Fără Zahăr, promotori ai unor stiluri muzicale total diferite, au fost oaspeţii balului. În vreme ce muzica raperului român s-a remarcat prin mesajul social de impact, recitalul celor de la Fără Zahăr s-a evidenţiat prin umor, satiră şi teme inspirate din universul sătesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piraţii au ancorat la Balul Bobocilor Universităţii „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 4028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Piraţii au ancorat la Balul Bobocilor Universităţii „Ştefan cel Mare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuci de poame în foi de viță (de post) Sunt, de fapt, niște sarmale de post. Fără carne însă și servite fără revărsări decadente de smântână, nu-și vor fi meritat deplin rangul de sarmale adevărate, așa că au rămas la statutul de ”ciuci”. Inedit la ele este... Citeşte