Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2015 - Anul XX, nr. 281 (6093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Din nou despre Steaua

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mereu despre Steaua. Pentru că lucrurile se schimbă într-un ritm nebunesc şi nu exclud să se fi schimbat iarăşi acum, când aveţi aceste rânduri sub ochi. După meciul cu Astra, aşa cum ştiţi, Becali a anunţat demisia lui Rădoi dintr-un post pe care nu îl ocupa, urmând ca în ultimele etape din 2015 de echipă să se ocupe Dică şi Ţiţi Dumitriu. Dacă, în loc de asta, ar fi anunţat că vine Reghe, peste noapte, s-ar fi uitat cineva în gura lui? Mă îndoiesc. Cu toate acestea, pare că a reuşit, iar asta poate însemna mutarea câştigătoare/salvatoare pentru acest sezon. Ca o paranteză, victoria Stelei din etapa următoare n-ar trebui să lipsească de pe buletinul unui parior serios. La nivel psihologic, impactul va fi imediat, căci jucătorii vor avea pe margine (nu pe bancă!) antrenorul cu care unii dintre ei au experimentat succesul carierei, dar şi ceilalţi îl vor percepe ca pe un garant. Un alt beneficiu al sosirii acesteia intempestive ar putea fi salvarea etapelor următoare, orice reducere de ecart însemnând şanse sporite la primăvară, mai ales după ce diferenţa faţă de echipele din faţă se va înjumătăţi. Dacă era adus în pauza competiţională ar fi avut de recuperat un număr mai mare de puncte, căci jocul Stelei de acum arată ca anesteziat, mereu încercând, mereu fără să debordeze de încredere, mereu în van.

Sigur că Reghe vine cu acea aroganţă supărătoare, de parvenit veritabil, la pachet cu a nevesti-sii. Numai că asta apare celor mai mulţi suporteri ca fiind calitate, nu defect. Ei vor să câştige şi să-şi strige superioritatea, să-şi umilească, dacă se poate, rivalii. Lipsa siglei, a identităţii se vor şterge foarte uşor pentru unii, căci aceştia doar conjunctural boicotează echipa, la primul semn de viaţă vor da buzna pe stadion, oricare-o fi el. La fel de adevărat este că nu numai Steaua avea nevoie de Reghe, ci si invers. Steaua este singurul club la care a avut realmente succes, căci apoi a fost dat afară de arabi, iar de la bulgari a dezertat chiar înainte de partidele cu... primele două clasate! Trebuie să fi simţit el ceva.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din nou despre Steaua.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din nou despre Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuci de poame în foi de viță (de post) Sunt, de fapt, niște sarmale de post. Fără carne însă și servite fără revărsări decadente de smântână, nu-și vor fi meritat deplin rangul de sarmale adevărate, așa că au rămas la statutul de ”ciuci”. Inedit la ele este... Citeşte