Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2015 - Anul XX, nr. 108 (5920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Gheorghe Nichita s-a iubit şi cu găini?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am crezut că mă ia mama infarctului acum două zile, citind în ziar despre un bărbat care făcea dragoste cu găinile unei femei. Nu făcea dragoste cu femeia, aşa cum ar fi fost poate mai potrivit pentru un prădător sexual aparţinând de specia umană, ci obţinea favorurile sexuale ale orătăniilor ei.

Ştirea se anunţa senzaţională şi plină de tâlcuri, încă din titlu. Aşa că am devorat-o pe nerăsuflatelea, încercând să ghicesc, în timp ce-o parcurgeam, identitatea amorezului de înaripate.

Mai întâi şi la început, am crezut că este vorba de Gheorghe Nichita care, dezamăgit de dragostea femeiască - aceea care l-a uscat, l-a făcut iască - încerca să-şi găsească fiinţe mai potrivite pentru inima sa sensibilă şi temperamentul său năvalnic. Este ştiut că găinile sunt fidele în amor şi moi la pipăit. Nu trebuie să le cumperi bijuterii scumpe, nici să le angajezi în funcţii bine retribuite. Cu un pumn de grâu, le-ai mulţumit. Şi nici nu este necesar să mobilizezi poliţia locală pentru a le supraveghea aventurile. Dacă vrei să le ţii sub control, le închizi în coteţ şi fidelitatea lor îţi este asigurată. Oricât ar fi de obraznică, o găină rareori se aventurează la pensiuni unde paturile scârţâie, provocându-i leziuni pe creier primarului de Iaşi cu minte de găină şi temperament de cocoş. Dacă vrei să-i ceri scurmătoarea pentru a împărţi cu ea griji şi bucurii, nici nu intră în discuţie să te refuze. O poţi îmbrăca în mireasă cu bani puţini şi în mod sigur găseşti un popă ciubucar să te cunune religios.

Apoi, mi-am zis că e Cristoiu. Am parcurs colecţia „Evenimentului Zilei” din perioada când era condus de micul peltic şi am aflat că era un pasionat de farmecul sexual al găinilor. Ştirile despre iubirile dintre bărbaţi şi găini ţineau mereu prima pagină sus, făcându-l pe micul Cristoiu să-şi împlinească fanteziile.

Până la urmă, în ştire era vorba de un individ bolnav oarecare, nu celebru ca cei doi de mai sus. Un zoofil de rând. Recunosc, am fost dezamăgit. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Nichita s-a iubit şi cu găini?.
 Vizualizări articol: 1921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Gheorghe Nichita s-a iubit şi cu găini?5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de legume Ai trebuinţă de: 3-4 cepe, 2-3 morcovi, o ţelină (rădăcină şi frunze), pătrunjel (rădăcină şi frunze), o felie de dovleac plăcintar, o legătură de leuştean, două-trei linguri de orez, o jumătate de litru de borş, sare, piper; facultativ: 3 linguri... Citeşte