Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2015 - Anul XX, nr. 108 (5920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie CSM

Cristina Lăcrămioara Jaba, numită pentru următorii trei ani la conducerea DIICOT Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorul Cristina Lăcrămioara Jaba a fost numită recent de secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în funcţia de şef al Serviciului Teritorial Suceava al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, după ce aproape un an, din aprilie 2014, a ocupat aceeaşi funcţie, însă cu delegare.

Numirea în funcţie a procurorului-şef Jaba a fost făcută pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea prelungirii mandatului.

Cristina Lăcrămioara Jaba a fost avocat în Baroul Suceava din octombrie 1996 până în mai 2007, când a intrat în magistratură, fiind încadrată ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

În iunie 2010, pentru aproximativ o lună de zile, a fost prim-procuror delegat la aceeaşi unitate de Parchet, iar din 12 iulie 2010 a fost delegată la DIICOT Suceava. În august 2013, a devenit procuror cu acte-n regulă la structura condusă atunci de procurorul Marius Cazac, iar din aprilie 2014 l-a înlocuit pe acesta în fruntea Serviciului Teritorial Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristina Lăcrămioara Jaba, numită pentru următorii trei ani la conducerea DIICOT Suceava.
 Vizualizări articol: 4947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cristina Lăcrămioara Jaba, numită pentru următorii trei ani la conducerea DIICOT Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Degeaba se tot aleg intre ei ca nu rezolva nimic trimis de
(13 mai 2015, 15:20:25
E praf si pulbere in tara asta. Se bat gastile intre ele pe ciolane, prezinta pe la tv numai vrajeli cu catuse dar adevaratele drame ale celor simpli sant luate in deradere si ignorate de snapanii astia. Pe ce lume traieste premierul cand isi da cu parerea si emite ENORMITATI de genul ca un sclav care lucreaza in hipermarke-turi, supermarke-turi si alte sandramale de astea multinationale este PLATIT DUBLU daca lucreaza in weekend. Domnu' Ponta matale stii ca toti salariatii care lucreaza la PROFI FOOD TIMISOARA si care are sute de magazine in toata tara au primit cu pana la 200 de ron mai putin la salariul minim pe economie. Abomanentele la transport nu sant platite de luni de zile. Salariatii nu au pauza si lucreaza peste program cate 2 sau 3 ore zilnic fara a fi platiti pentru asta. Stii domnu Ponta ca pentru zilele lucrate in weekend primesti doar 1 leu in plus. Pentru 4 zile lucrate in weekend primesti 4 lei. Nu sant povesti asa arata pe fluturas. Sa va duceti voi ba imbuibatilor acasa la copii cu 450 de ron platiti intr-o luna si dupa aia sa dati lectii de economie si comert pe la televizor.
1.1  RE: Degeaba se tot aleg intre ei ca nu rezolva nimic trimis de
(13 mai 2015, 16:06:03
La Profi e vorba de cateva mii de salariati ale caror salarii au fost macelarite , nu li se respecta cele mai elementare conditii prevazute in contract si NU SE DERANJEAZA NIMENI. La astia din sectoarele energetice daca prima de porc e mai mica cu 200 de ron toti sar de ☭ , vine si ministru , e tambalau mare pe la televizor .... dar la niste luzerasi platiti cu 100 de euro pe luna cine sa se uite. Vine chiar premierul si se face ca nu stie cum sant platiti salariatii in weekend ca nah sandramalele astea multinationale trebuie sa faca in continuare cate un miliard profit pe an. Pe cine prostesc PATRIOTII astia carora le pasa de tarisoara lor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de legume Ai trebuinţă de: 3-4 cepe, 2-3 morcovi, o ţelină (rădăcină şi frunze), pătrunjel (rădăcină şi frunze), o felie de dovleac plăcintar, o legătură de leuştean, două-trei linguri de orez, o jumătate de litru de borş, sare, piper; facultativ: 3 linguri... Citeşte