Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2015 - Anul XX, nr. 108 (5920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cel mai tare campionat!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată, liga noastră cea de toate etapele dă peste nas tuturor campionatelor aşa-zise tari! Păi dacă sunt aşa tari, cum se face că se ştiu campioanele de multă vreme în Italia, Germania, de mai puţină în Anglia şi Franţa, ba chiar şi în Spania?! La noi lupta se va duce până în ultima etapă. La, mă scuzaţi, baionetă! Până la etapa de la sfârşitul săptămânii trecute, cei de la ASA spuneau că îşi pot permite un egal până la finalul campionatului, în condiţiile în care Steaua ar fi câştigat tot. Acel egal era gata să se întâmple la Mediaş, numai că ASA a primit gol în ultimul minut. Apoi, Steaua, în loc să înceapă să bată tot, a bătut apa în piuă cu Chiajna, aşa că practic s-a ajuns la aceeaşi situaţie în care ASA ar fi remizat, iar Steaua ar fi bătut: dacă steliştii merg ceas, târgmureşenii nu îşi mai permit niciun pas greşit. Dar marea dilemă nu mi se pare a fi dacă ASA se va mai încurca sau nu, ci dacă Steaua, aşa cum arată ea la acest moment, este capabilă să-şi câştige meciurile. Mai degrabă nu, dar contextul e prea haotic pentru a da verdicte. Să luăm partea bună, adică suspansul.

Spuneam la început că şi în Spania s-a lămurit problema titlului, chiar dacă nu şi matematic. După oboseala din Liga Campionilor, Barcelona a repurtat o victorie de serviciu cu Sociedad, în timp ce Realul n-a putut trece acasă de Valencia, care a condus cu 2-0 la pauză, cu penalty ratat de Ronaldo chiar în minutul 45. Presa spaniolă susţine că Diego Alves a reuşit să-l domine pe Ronaldo, spunându-i să nu tragă în dreapta sa, a portarului. Ronaldo, care avea un palmares de 1-1 la penalty-uri cu Alves, a bătut într-un stil nefiresc, aproape că s-a oprit din elan, riscând cartonaşul galben. Până la urmă, poate din orgoliu, a şutat chiar acolo unde fusese provocat să n-o facă, iar portarul Valenciei a respins. Ronaldo a mai avut o şansă, mingea respinsă venindu-i pe stângul, însă a luftat într-un mod nedemn de renumele său. Jucătorii Realului s-au învârtoşat după pauză, însă nu au reuşit decât să egaleze, deci acelaşi scor ca Steaua, numai că egalul le-a cam pus pe butuci speranţele la titlu. Ar trebui ca Barcelona să nu adune mai mult de un punct din ultimele două jocuri, ceea ce este destul de greu de crezut, chiar dacă proxima deplasare este la Atletico, iar apoi o primeşte pe Camp Nou pe Deportivo, pentru care o înfrângere ar însemna retrogradarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai tare campionat!.
 Vizualizări articol: 1153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cel mai tare campionat!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de legume Ai trebuinţă de: 3-4 cepe, 2-3 morcovi, o ţelină (rădăcină şi frunze), pătrunjel (rădăcină şi frunze), o felie de dovleac plăcintar, o legătură de leuştean, două-trei linguri de orez, o jumătate de litru de borş, sare, piper; facultativ: 3 linguri... Citeşte