Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 235 (5442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noua Mazda6 redefinește clasa medie prin design și tehnologie

Mazda vrea să domine segmentul modelelor de clasă medie. Noua generație Mazda6 nu este doar cel mai avansat, ci și cel mai eficient şi frumos automobil japonez al casei D prezent pe piața europeană, iar de astăzi este prezentă și în țara noastră.

Disponibilă în ambele versiuni de caroserie, sedan și combi, nava amiral Mazda dispune de o garanție de 5 ani și o suită de elemente inovative denumite Skyactiv.

Limuzina se laudă cu un consum mediu de numai 3,9 litri la 100 km, grație propulsoarelor și tehnologiilor din dotare, printre care și un sistem unic de frâne regenerative, denumit i-Eloop. Acesta utilizează un capacitor pentru captarea energiei generate de frânare.

Mazda lansează versiunile sedan și combi cu același preț de pornire de 21.690 de euro și unitatea pe benzină 2.0i de 145 cai putere. Cel mai scump model al gamei costă 33.190 euro și dispune de o motorizare turbodiesel de 175 cai putere cuplat la o transmisie automată.

Gama de motoare include trei versiuni pe benzină Euro 5 ce dezvoltă 145, 165 și 192 cai putere. Amatorii de motoare diesel vor putea opta între unitățile de 150 și 175 cai putere. De remarcat faptul că, versiunile diesel Skyactiv-D îndeplinesc normele Euro 6. În funcție de putere și versiune, propulsoarele primesc o cutie manuală sau una automată, ambele cu șase trepte.

Noua generație Mazda6 este unul din puținele modele non-premium care dispune de patru linii de echipare.

Versiunea de intrare se numește Emotion și include printre altele, airbaguri frontale, laterale și cortină, sistemul de control al stabilității, geamuri electrice față și spate, lumini diurne, oglinzi retrovizoare încălzite, asistent pentru pornirea în pantă, aer condiționat și volan multifuncțional.

Mai generoase ca dotări sunt următoarele nivele, Challenge, ce dispune (standard) în plus față de Emotion, de senzori de parcare față și spate, aer condiționat pe două zone, pilot automat, senzor de ploaie și lumină, asistent de frânare inteligent pentru oraș, oglinzi retrovizoare cu sistem anti-orbire, respectiv Atrraction, care se remarcă prin scaune față încălzite, faruri bi-xenon, avertizare la depășirea benzii de rulare, sistem cu control automat fază lungă și tehnologie de monitorizare spate a vehiculului.

Echiparea de top Revolution aduce tapițerie din piele pentru scaune, cameră video spate, pilot automat adaptiv, sistem audio Bose cu 11 difuzoare, sistem de navigație Tom Tom și jante de 19 inch din aliaj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua Mazda6 redefinește clasa medie prin design și tehnologie.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noua Mazda6 redefinește clasa medie prin design și tehnologie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei