Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 145 (5352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Volkswagn Golf Variant, model compact de familie

Volkswagen dă startul vânzărilor pentru un nou automobil de familie. Prezentat la Geneva, proaspăt lansatul Golf Variant poate fi comandat de clienții din România. La fel ca și în cazul variantelor hatchback, prețurile de lansare sunt foarte apropiate vechiului model, deși echiparea este mai bogată, iar din punct de vedere tehnic și mecanic vorbim de o generație cu avantaje net superioare.

Așa cum ne-a obișnuit, Volkswagen propune pe noul Golf Variant trei linii de echipare.

Versiunea de bază este propulsată de un motor turbo pe benzină de 1.2 litri și 85 cai putere, prețul de bază fiind fixat la 16.953 de euro. Pentru următorul nivel de echipare, Confortline, prețurile pornesc de la 17.848 euro, în timp ce tariful de listă Variant Highline începe de la 19.991 de euro, acesta din urmă având ca motorizare de bază propulsorul 1.4 TSI de 122 cai putere.

Gama de motoare mai include unitatea pe benzină de 105 cai putere și versiunile diesel 1.6 TDI de 105, 110 și 150 de cai putere. Partea de transmisie include cutiile manuale cu 5 și 6 trepte, sau automate DSG cu 6 și 7 trepte.

Comparativ cu vechea generație, noul Golf Variant, model dezvoltat pe o platformă modulară (MQB), oferă 100 de litri mai mult la compartimentul bagajelor. Volumul standard a crescut la 605 litri, iar cu bancheta rabatată spațiul de încărcare crește până la 1.620 de litri (+125 litri).

Ca dotări  standard, pe piața germană, versiunea de familie a celui mai bine vândut model din Europa include elemente precum sistemul start/stop, aer condiționat, diferențial XDS, ecran tactil de 5 inci, geamuri electrice față-spate, 6 airbaguri, sistem ISOFIX, centuri cu trei puncte de prindere, plus tehnologiile ABS cu Brake Assist, ESP, ASR, EDS, MSR. Sistemul premiat City Emergency Braking, preluat de la juniorul Up!, se va dovedi foarte util în deplasările zilnice prin jungla urbană. Aceasta frânează automat mașina, dacă șoferul nu intervine, la viteze de până la 30 km/h prevenind un impact nedorit cu pietoni aflați în mișcare sau vehicule.

O premieră absolută în acest segment este includerea tehnologiei Multi-Collision Brake ca dotare standard, sistem ce frânează automat vehiculul după o coliziune reducând energia cinetică şi minimizând şansele de producere a unui al doilea impact.

Noul Golf Variant dispune de un nou sistem de entertainment, iar opțional pot fi comandate tehnologii precum Front Assist, ACC (Controlul Automat al Distanței). La aceasta se adaugă sistemul de citire al semnelor de circulație și cele de asistare la parcare și de avertizare la depășirea involuntară a benzii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagn Golf Variant, model compact de familie.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagn Golf Variant, model compact de familie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei