Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 127 (5334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW M6 Gran Coupe s-a lansat în România

BMW aduce pe piața românească cel mai puternic și luxos coupe din istoria mărcii bavareze. Noul M6 Gran Coupe și-a făcut intrarea în cadrul BMW M Drive Tour, un eveniment rezervat clienților diviziei sportive M. Pe o pistă a Aeroportului Băneasa, un grup exclusiv de 150 de invitați au putut testa unele dintre cele mai rapide modele din portofoliu: M6 Coupe, M6 Cabrio M5, X6 M, M3 și noul M6 Gran Coupe.

Au fost deopotrivă disponibile multe modele de referință. De exemplu, M6 Coupe: cel mai puternic și rapid model construit vreodată de BMW sau primul model M cu tracțiune integrală: BMW X6 M și motor turbo. În total, participanții au avut la dispoziție 4335 CP pe care i-au putut experimenta într-un program creat de pilotul Claudiu David, singurul instructor român cu experiență internațională BMW Driving Experience.

Este deja cea de-a treia ediție consecutivă în România a unui eveniment dedicat celor mai sportive modele ale mărcii.

 

BMW M6 Gran Coupe

Ultimul model al gamei M care își face debutul pe piața din România este noul BMW M6 Gran Coupe. Cu un preț de 114.400 Euro fără TVA este cel mai exclusiv model produs vreodată, în timp ce accelerația 0-100 km/h în 4,2 secunde îi asigură statutul de cel mai rapid model cu patru uși al mărcii.

Tehnologia sistemului de propulsie de la BMW M6 Gran Coupé garantează performanţele pentru care modele M sunt renumite. Motorul V8 cu tehnologie TwinPower Turbo produce 560 CP. Pachetul tehnologic include două turbocompresoare twin-scroll, galerie de evacuare în cross, injecţie directă pe benzină High Precision, gestiune variabilă a supapelor VALVETRONIC şi control variabil continuu al axului cu came. De la 0 la 100 km/h, BMW M6 Gran Coupé sprintează în 4,2 secunde, pentru a atinge o viteză maximă de 250 km/h (305 km/h dacă este comandat pachetul opţional M Driver). Consumul mediu de combustibil este de 9,9 l/100 km, iar emisiile CO2 sunt de 232 g/km.

Transferul puterii se realizează prin intermediul transmisiei M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte şi Drivelogic.

La BMW M6 Gran Coupé, tehnologia şasiului a fost dezvoltată astfel încât potenţialul sportiv al automobilului să aibă ca rezultat performanţe superioare. Asemenea punţii spate integrale, suspensia faţă cu braţ dublu are o cinematică specifică şi componente realizate din aluminiu forjat. Suporturile şasiului asigură un transfer egal al forţelor dinamice prin caroserie. Standard, BMW M6 Gran Coupé dispune de versiunea M a sistemului de control dinamic al amortizoarelor şi direcţie asistată mecanic şi cu raport variabil, cu funcţie M Servotronic.

Ca alternativă la sistemul standard de frânare - unul de înaltă performanţă -, BMW M6 Gran Coupé poate fi comandat şi cu frâne M din carbon şi ceramică. Realizate dintr-un nou tip de compozit cu ceramică şi fibră de carbon, discurile de frână au o mai mare rezistenţă la căldură şi la uzură, precum şi o masă redusă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW M6 Gran Coupe s-a lansat în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW M6 Gran Coupe s-a lansat în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei