Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 127 (5334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Stan the Man, again!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primii patru favoriţi la Roland Garros au prins sferturile, dar toţi au parte de adversari incomozi pentru a avansa în semifinale. Deocamdată, caimacul în turul precedent nu l-au luat favoriţii, ci Stanislas Wawrinka şi Richard Gasquet. Cei doi au produs un meci de pomină, cu elveţianul revenind de la 0-2 la seturi şi câştigându-şi locul în sfertul cu Nadal. La un moment dat, în setul patru, parcă game-ul al optulea, ambii jucători au produs neverosimil de multe lovituri câştigătoare, cât alţii într-un set, dacă nu chiar într-un meci întreg! Prea frumoasă această partidă ca să simţim clasica părere de rău pentru învins. Gasquet, aşa cum a declarat, a jucat cel mai bun tenis al său, iar faptul că asta n-a fost de ajuns spune ceva despre adversarul său. Sau despre şansă, pentru că francezul a avut două mingi de break în decisiv şi ar fi servit pentru meci dacă ar fi fructificat una, dar la prima dintre ele mingea lui Wawrinka a lovit banda şi s-a aşezat cuminte lângă fileu. Elveţianul şi-a cerut scuze îndelung, inclusiv publicului, dar asta nu l-a împiedicat să fie necruţător la mingea următoare şi să scrie astfel istoria partidei. Oricum, cât timp Wawrinka rămâne în competiţie spectacolul este ca şi asigurat, iar asta se va vedea şi în întâlnirea de azi, cu „gazda” Nadal. La fete, cea căreia „i se spunea Buldozerul” a dat peste un escavator, drept pentru care a pierdut un set, nu mai mult. Pentru identificare, este suficient să spunem numele celei de-a doua, Kuzneţova, căci prima se ştie.

Colateral, m-a lăsat mască un pseudoeditorial virtual al lui CTP, în care îşi mărturisea extazul pentru o perioada în care pe Eurosport s-a putut auzi comentariul în engleză, cu intervenţii „pertinente şi rare”. Perioada a fost oricum scurtă, poate chiar mai scurtă decât i-a luat lui CTP să-şi tasteze satisfacţia. Problema e că, pe vremea când făcea pe comentatorul de tenis pe la sport.ro (între timp nu l-au mai chemat nici oamenii ăia, că doar vedeau reacţiile!), observaţiile sale erau oricum numai rare nu! Cât despre pertinenţă... predicţiile sale, de la care nu se putea abţine, erau mai întotdeauna pe dos. În concluzie, CTP agreează un tip de comentariu diferit de cel pe care-l practica el însuşi pe vremuri. Un fel de reevaluare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan the Man, again!.
 Vizualizări articol: 1114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stan the Man, again!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei