Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 107 (5314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet Cruze SW, ideal pentru familii

 

Chevrolet și-a îndreptat atenția spre clienții europeni, oferindu-le un model special creat pentru Bătrânul Continent. Botezat Cruze Station Wagon, acesta este primul vehicul de familie din clasa compactă ce se alătură celorlalte două versiuni sedan și hatchback ale gamei Cruze cu vânzări de peste 1,3 milioane de unităţi în întreaga lume. ”Datorită îmbinării deosebite a funcţiilor sale, acesta este un autovehicul de familie ideal şi o soluţie perfectă pentru excursii palpitante sau călătorii prelungite”, susțin cei de la Chevrolet.

Aspectul său încrezător este accentuat de postura lată, liniile puternice şi concave ale aripilor şi o linie continuă a plafonului care se îngustează către montantul D. Habitaclul prezintă linii fluide şi postul de conducere dublu specific mărcii Chevrolet, cu partea frontală arcuită care se extinde către portierele din faţă.

Interiorul modelului Cruze SW oferă un spaţiu generos, atât pentru ocupanţi, cât şi pentru bagajele pe care aceştia doresc să le transporte. În configuraţia standard oferă un volum de încărcare până la linia lunetei de 500 de litri.

Sub capotă, un motor pe benzină de 1,4 litri, cu supraalimentare şi un motor diesel de 1,7 litri vor completa gama de sisteme de propulsie, pe lângă motoarele pe benzină de 1,6 şi 1,8 litri şi motoarele diesel de 2 litri deja disponibile. 

Motorul pe benzină de 1,4 litri, cu supraalimentare, este combinat cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză standard, acesta dezvoltă o putere de 140 CP şi generează un cuplu maxim de 200 Nm la turaţii între 1.850 şi 4.900 rpm, accelerând de la 0 la 100 km/h în 9,5 secunde. În regim mixt, motoarele turbo pe benzină de 1,4 litri consumă 5,7 litri/100 km şi înregistrează un nivel al emisiilor de CO2 de 134 g/km.

Motorul diesel de 1,7 litri, echipat cu un turbocompresor cu intercooler, un sistem Start/Stop în dotarea standard şi servodirecţie dezvoltă o putere de 130 CP care propulsează varianta station wagon la 100 km/h în 10,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 200 km/h. Cu un consum de carburant de 4,5 litri/100 km în regim mixt şi un nivel al emisiilor de CO2 de 119 g/km, motorul diesel de 1,7 litri este cea mai economică unitate de propulsie integrată într-un model Chevrolet Cruze.  

Motorul turbo pe benzină de 1,4 litri şi motoarele diesel de 1,7 şi 2 litri dispun de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte de viteză, în timp ce motoarele pe benzină de 1,6 şi 1,8 litri vor fi disponibile cu transmisii cu cinci trepte de viteză. Atât motorul pe benzină de 1,8 litri, cât şi motorul diesel de 2 litri sunt disponibile şi cu o transmisie automată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Cruze SW, ideal pentru familii.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Cruze SW, ideal pentru familii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei