Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2012 - Anul XVII, nr. 114 (5019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

MINI prezintă Countryman John Cooper Works

MINIva insufla caracteristicilor de performanţe ultrasportive ale modelelor John Cooper Works un plus de eficienţă prin introducerea unui motor de cea mai nouă generaţie şi a altor inovaţii de anvergură legate de sistemul de propulsie. Proaspăt absolvent al unui curs intensiv de dezvoltare, motorul turbo ce funcţionează după principiul twin-scroll dezvoltă acelaşi nivel de putere şi cuplu ca şi predecesorul, dar va face ca inima pilotului să bată mai repede datorită reacţiilor mai rapide. Răspândirea mai vastă a tehnologiei MINIMALISM contribuie la îmbunătăţirea eficienţei modelelor John Cooper Works, astfel că întreaga gamă a subbrandului poate fi echipată opţional cu transmisia automată cu şase trepte.

Experienţa rafinată prin implicarea în motorsport de-a lungul anilor a asigurat o plăcere a condusului prin interacţiunea perfectă între motorul puternic, tehnologia avansată a şasiului şi proverbialele elemente de design interior şi exterior. Astfel, modelele John Cooper Works sunt pregătite să înceapă un nou sezon mai puternice ca niciodată şi cu un plus de putere sub capotă.

Familia de sportivi de elită din gama MINI urează "bun venit" unui membru nou întruchipat de MINI John Cooper Works Countryman. Modelul cu cinci uşi este echipat cu o variantă deosebit de puternică a motorului de ultimă generaţie. Puterea de 160 kW/218 CP este transferată spre sistemul de tracţiune integrală pentru a furniza o abordare nouă a performanţelor remarcabile de care clientul se poate bucura nu numai pe şosele, ci şi pe teren accidentat.

Motorul de generaţie nouă se regăseşte şi în echiparea modelelor MINI John Cooper Works, MINI John Cooper Works Clubman, MINI John Cooper Works Cabriolet, MINI John Cooper Works Coupé şi MINI John Cooper Works Roadster. Propulsorul dezvoltat suplimentar se bazează pe motorul de la MINI Cooper S şi utilizează un turbocompresor twin-scroll, injecţie directă pe benzină şi gestiune variabilă a supapelor bazată pe sistemul VALVETRONIC dezvoltat de BMW Group.

Motorul cu patru cilindri care pe partea superioară poartă logo-ul John Cooper Works, este realizat din punct de vedere tehnic după principii care au conexiune directă cu dezvoltarea motoarelor în configuraţie de curse şi este rezervat exclusiv modelelor John Cooper Works.

Motorul produce o putere maximă de 211 CP la 6.000 rpm, în timp ce vârful curbei de cuplu este la 260 Nm şi este disponibil pe un interval al turaţiilor cuprins între 1.850 şi 5.600 rpm. Funcţia overboost permite ca acest prag să fie ridicat la 280 Nm pentru o scurtă perioadă între 2.000 şi 5.200 rpm.

Noul motor este combinat în echiparea standard cu o transmisie manuală cu şase trepte, reglată pentru a face faţă caracteristicilor de performanţă. Totodată, modelele John Cooper Works pot fi comandate acum şi cu transmisia opţională - cutie de viteze automată cu şase trepte, cu funcţie Steptronic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MINI prezintă Countryman John Cooper Works.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MINI prezintă Countryman John Cooper Works0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei