Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2012 - Anul XVII, nr. 114 (5019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Zafira, noul lider al monovolumelor

Opel oferă clienților de mașini de familie un automobil complet nou, cu un design sculptural, inovator și foarte practic. Este vorba de noul Zafira, care acum primește și prenumele Tourer, denumire care vine să întărească un concept unic în materie de spațiu și confort. Astăzi sunt prezentate primele informații și imagini oficiale, iar în toamnă vom cunoaște și prețurile de lansare.

Interesant de remarcat este faptul că actualul Zafira va fi vândut în paralel cu noul Zafira Tourer, o strategie deocamdată singulară în segmentul monovolumelor.

Noul Zafira Tourer dispune de 7 locuri la interior, a treia generaţie stabilind standarde noi în privinţa flexibilităţii şi calităţii interiorului. Conducerea relaxată este însoţită de calităţi de lux datorate designului rafinat, atmosferei aerisite a interiorului, unui şasiu îmbunătăţit şi tehnologiilor inovatoare care sporesc confortul şi siguranţa.

Flexibilitatea premium este cartea de vizită a noului model Zafira Tourer. Proiectanţii Opel au îmbunătăţit în mod substanţial conceptul inteligent al sistemului de scaune Flex7. În timp ce întreg rândul al treilea de scaune poate fi rabatat la acelaşi nivel cu podeaua portbagajului, designul rândului al doilea este complet nou: nu mai există o banchetă, ci trei scaune separate, individuale, care pot fi rabatate la acelaşi nivel cu podeaua şi deplasate independent unul faţă de celelalte.

Pentru o experienţă a conducerii relaxate a fost creat şasiul mecatronic al modelului Zafira Tourer, care asigură un nivel de confort şi siguranţă de excepţie. Ampatamentul şi ecartamentul au crescut simţitor comparativ cu generaţia precedentă, sporind confortul în timpul călătoriilor şi stabilitatea dinamică. O multitudine de sisteme inovatoare de asistare a şoferului sporesc confortul conducerii şi siguranţa generală a noului model Zafira Tourer.

Sistemele din dotare sunt în marea lor majoritate o premieră pe sectorul MPV: tempomat adaptiv pe bază de sistem radar, sistemul de avertizare în cazul părăsirii accidentale a benzii de rulare, funcţia de recunoaştere a semnelor rutiere, sistem inteligent de reglare a iluminării care adaugă o funcţie nouă sistemului avansat de faruri adaptive Bi- Xenon, sistem de avertizare la unghiul mort lateral, sistemul avansat de asistare a parcării.  

Opel Zafira Tourer este disponibil cu trei versiuni ale motorului turbo diesel 2.0 CDTI cu puteri de 110 CP, 130 CP și 165 CP. Gama de motoare pe benzină cuprinde două unităţi compacte, eficiente din punct de vedere al consumului de carburant 1.4 ECOTEC cu supraalimentare, ce dezvoltă o putere de 120 CP şi 140 CP. Sunt disponibile sisteme de transmisie manuală şi automată, cu şase trepte de viteză.

Noua tehnologie Start/Stop a Opel, care asigură o scădere şi mai mare a consumului de carburant, în special în traficul urban cu multe opriri şi porniri, este oferită atât pentru sistemul de propulsie turbo 1.4 pe benzină, cât şi pentru cel 2.0 CDTI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Zafira, noul lider al monovolumelor.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Zafira, noul lider al monovolumelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei