Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes crește performanțele lui C 63 Coupe AMG

Mercedes și AMG formează unul din cele de temut tandemuri în lumea mașinilor sport. Aproape fiecare model al său poartă sigla emblematicei divizii din Affalterbach, ce își deschide oferta cu C-Klasse. Versiunea de top dispune de modificări majore la suspensie, motor, direcție, astfel încât C Coupe 63 AMG să întrunească toate condițiile necesare pentru a fi numit vehicul de performanță.  
Ca aspect, modelul preia ingredientele modelului comun C-Klasse,  adică noile blocuri optice față cu sistem LED, noul spoiler frontal cu prize de aer bine dimensionate, bara de protecție spate și grilă motor revizuită, fusta față decorate în negru "high-gloss". Capota este fabricată integral din aluminiu, iar anvelopele cu talon îngust pot îmbrăca jante de 18 sau 19 inch. Sistemul de frânare include discuri ventilate și perforate pe ambele axe.
Designul interior diferă faţă de modelul anterior. Ecranul de navigaţie, tabloul de bord, şi materialele pentru tapițerie aduc o atmosferă proaspătă habitaclului, la fel ca și volanul ce este aplatizat în partea de jos. Scaunele, reglabile electric, sunt tapiţate standard cu două tipuri de piele "Arctico" şi "Dinamica".
Pentru prima dată pasagerii acestui model vor avea acces la internet, însă conexiunea este posibilă numai când vehiculul este oprit. Ca dotări, C 63 Coupe AMG Facelift dispune de 11 sisteme avansate de siguranță și asistență a șoferului, majoritatea preluate de pe limuzinele CLS și S-Klasse.
Pentru partea de motorizare, inginerii AMG au adus câteva optimizări fără ca puterea propulsorului V8 să crească. Deși parametrii tehnici și curba de cuplu sunt practic identice mașinii lansate în 2007, consumul este cel care a suferit modificări. C 63 Coupe AMG Facelift este mai eficient și consumă cu 1,4 litri mai puțin decât modelul anterior, adică 11.
Sub capotă se află același agregat atmosferic de 6,2 litri ce generează 457 de cai putere la 6.800 de rotații pe minut. Vârful de cuplu se atinge la 5.000 rpm, atunci când la roțile motoare spate ajung fix 600 Nm. Potrivit datelor oficiale, sportivul model poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde.
La fel ca majoritatea mașinilor sportive elaborate de AMG și versiunea de top C-Klasse este disponibilă doar cu o transmisie automată cu 7 trepte denumită "AMG SPEEDSHIFT MCT 7". În cazul în care clientul doreşte mai multă sportivitate la propriu, poate apela la pachetul ”Performance” care îi aduce un plus de putere motorului, detalii aerodinamice și sportive pentru caroserie, și un spor de performanță. C 63 Coupe AMG Performance Pack dispune de 487 CP și este mai rapid cu doar 0,1 secunde decât versiunea obișnuită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes crește performanțele lui C 63 Coupe AMG.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes crește performanțele lui C 63 Coupe AMG0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei