Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2011 - Anul XVI, nr. 214 (4812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mini la Salonul Auto de la Frankfurt

MINIva fi prezentă pe scena Salonului Auto de la Frankfurt (IAA) 2011 cu premiere mondiale care marchează extinderea gamei şi a posibilităţilor de personalizare a fiecărui model. Cel mai important salon auto al lumii va fi gazda premierei mondiale a modelului MINI Coupé. Vizitatorii expoziţiei vor putea să descopere, alături de toate modelele mărcii, cele mai recente produse de individualizare MINI Yours şi gama atractivă Original MINI Accessories. Diversitatea produselor subliniază caracterul premium al mărcii şi este o trăsătură distinctă MINI.

 

MINICoupé: premieră mondială

În urmă cu doi ani, prototipul care a prefigurat versiunea Coupé cu două locuri din gama MINI a atras atenţia în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acum, acea viziune, al cărei rol a fost accentuarea plăcerii condusului, devine realitate. Ediţia 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt reprezintă scena premierei mondiale MINI Coupé.

Modelul cu două locuri va fi disponibil, încă de la lansare, cu patru variante de motorizare cu puteri de 90 kW/122 CP pentru MINI Cooper Coupé, 105 kW/143 CP pentru MINI Cooper SD Coupé, 135 kW/184 CP cât dezvoltă MINI Cooper S Coupé, vârful de gamă fiind sportivul MINI John Cooper Works Coupé care oferă 155 kW/211 CP. Cu aceste motoare puternice, calităţile emblematice ale suspensiei, distribuţia echilibrată a maselor, caroseria rigidă şi dotările speciale pentru aerodinamică (inclusiv un eleron spate rabatabil), sunt elemente care amplifică acel „go-kart feeling” specific MINI.

MINICoupé este primul model care adoptă o structură clasică în trei volume, partea din spate este şocant de dreaptă. Acoperişul maşinii are o finisare într-o culoare contrastantă, element specific al designului MINI. Portbagajul cu capacitatea de 280 de litri, a cărui deschidere este foarte largă, este dovada unei funcţionalităţi remarcabile. Alte particularităţi notabile ale interiorului sunt nişele ovale din tapiţeria plafonului, unice la MINI Coupé şi facilitatea de încărcare, foarte lată, care face legătura între habitaclu şi portbagaj.

 

MINIYours: personalizarea în forma cea mai exclusivistă

Extinderea gamei de modele este completată şi de numărul tot mai mare de posibilităţi pe care clienţii le au pentru a-şi personaliza automobilele. De exemplu, colecţia de produse MINI Yours reprezintă o noutate deosebit de atractivă pe lista de opţiuni. MINI Yours cuprinde o gamă de opţiuni exclusiviste - concepută drept o completare perfectă a caracterului inconfundabil al mărcii MINI - pentru designul interior şi exterior al modelului MINI Coupé.

Pe lângă nuanţele coloristice neobişnuite, elementele de echipare, variantele de tapiţerii şi culorile interioare, gama MINI Yours oferă clienţilor şi echipamente unice şi modele în ediţii limitate.

Ediţia 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt va fi şi gazda premierei MINI Clubman Hampton, care întruchipează stilul inimitabil MINI Yours. Vopseaua exterioară şi jantele MINI Clubman Hampton, designul interior şi exterior, dar şi alte dotări alese special pentru acest model au fost potrivite până la cele mai mici detalii pentru o imagină specială, dar şi o experienţă a condusului unică. În prezent o singură versiune MINI are o înfăţişare mai exclusivistă: MINI INSPIRED BY GOODWOOD. Această ediţie specială, realizată pe baza unui MINI hatchback, a fost creată sub atenta observaţie a echipei de design Rolls-Royce Motor Cars şi va fi expusă la Salonul Auto de la Frankfurt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mini la Salonul Auto de la Frankfurt.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mini la Salonul Auto de la Frankfurt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei