Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iun 2011 - Anul XVI, nr. 148 (4746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Opel Astra Sports Tourer este fidel funcționalității

Opel vine în întâmpinarea clienților familiști cu o propunere atractivă pe segmentul compact. Astra Sports Tourer este în viziunea germanilor de la Russelsheim una din alternativele de top într-un sector extrem de competitiv și diversificat ca ofertă. Disponibil cu opt motorizări, sisteme avansate de securitate și un portbagaj mai mult decât generos, noul model caută să se afirme încă de la debut printr-o serie de valori certe.

Având aceleaşi elemente de design specifice mărcii Opel şi aceeaşi denumire Sports Tourer ca şi modelul similar Insignia de dimensiuni mai mari, Astra Sports Tourer se caracterizează, de asemenea, prin furnizarea unei calităţi superioare şi a unui nivel ridicat de funcţionalitate.

La fel ca și la precedenta generație, Opel Astra dispune de o paletă bogată de propulsoare. Transmisiile oferite sunt manuală sau automată, ambele cu 6 trepte.

Modelul german preia în întregime detaliile versiunii de succes hatchback, diferențele fiind semnalate la partea din spate, de linia plafonului și spoilerul cu catadioptri. Formele sculptate integrează cabina cu toate caracteristicile deosebit de apreciate ale modelului hatchback similar, având în plus un volum amplu de încărcare a portbagajului.

Sunt oferite opt motorizări, cu puteri între 95 și 180 cai putere. O noutate în gamă este unitatea 1.4 Turbo ce dezvoltă 120 de cai putere, ce funcționează pe benzină. Potrivit datelor furnizate de Opel, consumul mediu al acestei versiuni de motorizare este de 6,2 litri/100 km, în timp ce emisiile se ridică la 145 grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Toate modelele sunt echipate cu un sistem care indică momentul ideal de schimbare al treptei de viteză, sistem care încurajează un stil de șofat mai liniar dar economic.

Astra Sports Tourer măsoară 4,60 metri lungime şi dispune un ampatament de 2,68 metri.

Portbagajul nu îi va permite noului model să-și atribuie prima poziție din segment, dar va situa versiunea de familie Astra între primele trei din segment. Designul portbagajului permite organizarea flexibilă a spaţiului, asigurând un volum de încărcare impresionant de până la 1.550 litri.

Silueta atletică este dublată de o experienţă de conducere la fel de impresionantă. Noul Astra Sports Tourer este echipat cu acelaşi sistem de suspensie spate şi şasiu mecatronic inferior FlexRide inovator, ca şi modelul hatchback. Alte echipamente de ultimă generaţie, precum sistemul de iluminare frontală adaptivă AFL+ şi scaunele faţă ergonomice certificate din punct de vedere ortopedic adaugă un plus de confort şi siguranţă la plăcerea unică din timpul călătoriei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Astra Sports Tourer este fidel funcționalității.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Astra Sports Tourer este fidel funcționalității0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei