Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 feb 2011 - Anul XVI, nr. 41 (4639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Hyundai prezintă noul i40, noul rival pentru Passat, Insignia și Avensis

 

Hyundai este hotărâtă să transforme felul în care acest brand a fost privit în mod tradiţional în Europa. Prin lansarea lui i40, un model complet nou și foarte dinamic, se dorește sporirea influenței pe segmentul mediu. Noul automobil va fi dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.

Modelul i40, conceput în întregime la centrul de cercetare și dezvoltare european de la Rüsselsheim, Germania, va avea misiunea de a conduce brandul Hyundai către o poziţionare „premium modernă” pe continent, oferind consumatorilor calitate și caracteristici de top la un prețaccesibil, susțin cei de la Hyundai.

Cu o lungime de 4,7 metri, noul i40 va fi disponibil pe piața europeană începând din iunie 2011, în versiunea Wagon. Capacitatea de depozitare este de 553 de litri, disponibil cu bancheta spate ridicată, și până la 1.719 litri, cu bancheta spate rabatată.

Noul i40 va fi disponibil cu o gama de patru motorizări Euro V: două pe benzină și două diesel ce acoperă o gamă de putere de la 115 CP la 177 CP, oferind cuplu pe o plajă largă de turaţii. Vor fi disponibile atât transmisii manuale, cât și transmisii automate.

Datorită vânzărilor de motoare diesel, care acoperă 75% din totalul acestui segment, Hyundai anticipează ca motorul de 1,7 litri diesel, care dezvoltă 136 CP, va fi cel mai popular motor, atât pentru consumatorii obișnuiți, cât și pentru clienții de flotă. Motorul cu cel mai mic consum este propulsorul diesel de 1,7 litri, ce produce 115 CP. Acesta emite de numai 113g/km de CO2 și asigură un consum de carburant de 4,3 l/100km.

Oferind în standard numeroase dotări de top, care în mod normal sunt disponibile doar ca opțiuni în rândurile competiției, echiparea generoasă a lui i40 promite să fie unul dintre principalele atuuri ce vor atrage potențialii clienţi. Lista dotărilor de top include sistemul inteligent de parcare și sistemul de menținere a benzii de rulare, precum și sistemul de conectivitate cu tehnologie Bluetooth® cu recunoaștere vocală și navigaţie cu camera pentru mersul cu spatele.

În ceea ce privește confortul, i40 va fi disponibil cu frână de parcare electrică, scaune față ventilate, scaune spate încălzite și rabatabile, precum şi dotări noi pentru acest segment, precum sistemul automat de dezaburire. Pe parte de siguranță pasivă, modelul Hyundai de segment D va fi dotat cu până la 9 airbag-uri – frontale, laterale și cortina, precum și cu airbag pentru genunchi, disponibil în standard pentru toate variantele.

„i40 combină perfect cele patru elemente care alcătuiesc valorile Hyundai: caracterul practic, performanța, eficiența și stilul. Designerii și inginerii noștri au produs o mașină care încorporează tot ceea ce caută consumatorii europeni la o mașină din segmentul D. Avem ambiții mari pentru Hyundai în Europa, iar noul i40 va oferi impulsul de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivele pentru 2011 și mai departe.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai prezintă noul i40, noul rival pentru Passat, Insignia și Avensis.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hyundai prezintă noul i40, noul rival pentru Passat, Insignia și Avensis5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei