Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 ian 2011 - Anul XVI, nr. 11 (4609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Seat aduce noul Alhambra în România la un preț de 25.837 de euro

Seat își reînnoiește oferta în sectorul MPV la 14 ani după fabricația primului exemplar . Monovolumul Alhambra trece la o nouă generație, depășind la toate capitolele precedentul model. Pe piața românească acesta poate fi deja comandat, modelul de familie fiind disponibil la lansare cu două versiuni de motorizare.

Noul Seat Alhambra are un prețde bază de 25.837 de euro cu TVA. Modelul de intrare în gamă este echipat cu un motor 1.4 TSI de 150 de cai putere. Pentru cei interesați de versiuni diesel, cea mai ieftină opțiune este Alhambra 2.0 TDI de 140 de cai putere, disponibilă de la 27.187 de euro cu TVA.

A doua generație a modelului spaniol vine cu două linii de echipare Reference și Style.

În dotarea de bază, noul Seat Alhambra dispune de sistem ESP, airbaguri frontale și laterale, de tip cortină și pentru genunchii pasagerilor față, geamuri electrice față-spate, oglinzi laterale ajustabile și încăzite electric, aer condiționat și radio-CD. Printre dotările care vor atrage atenția clienților se numără sistemul de control al stabilității, farurile adaptive, pavilion panoramic din sticlă, sistem de climatizare pe trei zone și parcare automată și acționarea electrică a portierelor spate și ușii portbagajului.

Gama de motorizare vine cu un suflu proaspăt, Alhambra beneficiind pentru prima oară doar de motorizări pe injecție directă, toate cu sistem turbo. Versiunea pe benzină dezvoltă 150 cai putere, în timp ce versiunile diesel 140 de cai putere. Transmisia cu dublu ambreiaj figurează doar pe ca dotare opțională, cutia manuală cu 6 trepte fiind oferită standard pentru toate motorizările. Sistemul start/stop își face debutul pe monovolumul spaniolilor, asigurând un consum mai mic de combustibil în ciclu urban.

Monovolumul va oferi un grad de confort sporit, grație dimensiunilor sale mai mari. Noul Alhambra este cu 22 de cm mai lung și cu 9 cm mai lat decât vechiul model. La fel ca și fratele de grup VW Sharan, modelul Seat vine echipat cu uși culisante pentru pasagerii din spate, soluție care permite un acces mai facil și comod în habitaclu. Clienții vor putea alege două versiuni: cu 5 locuri și cu 7 locuri.

Între aceste modele nu există diferențe estetice, singura diferență fiind configurarea interiorului pentru locurile din spate. Al doilea rând de scaune se pliază până la podea și poate culisa. Versiunea cu 5 locuri dispune de un portbagaj ce oferă 809 de litri. Dacă al doilea rând de scaune este pliat, spațiul pentru bagaje ajunge la 2.430 de litri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seat aduce noul Alhambra în România la un preț de 25.837 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seat aduce noul Alhambra în România la un preț de 25.837 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei