Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Geneva 2010

Volkswagen transformă radical noul Sharan

Click aici pentru VIDEO

Volkswagen a ținut cu dinții de primul său MPV, conservând cu atenție valorile acestuia pe un segment extrem de competitiv. După 15 ani în care s-a vorbit doar de mici evoluții, Sharan se înnoiește și acaparează tot ce are mai bun producătorul german.

Dezvoltarea noii generații a mers pe două direcții: tehnic s-a pornit de la platforma viitorului Passat, iar estetic de la Golf. Nimic nu a mai fost păstrat de la actuala serie Sharan. Totul este nou, proiectat de la zero, pentru ca gradul de satisfacție să fie maxim.

De la apariția sa pe piață și până astăzi, peste 600.000 de clienți au ales VW Sharan ca mașină de familie. În segmentul său monovolumul s-a dovedit a fi cel mai popular.  

 

Design

Nimeni nu se aștepta la ceva ieșit din comun în ceea ce privește exteriorul. Linia este dictată de familia Golf ce a devenit reperul estetic al tuturor modelelor actuale și va continua să influențeze viitoarele creații (Passat, Amarok, Touran).

Noul vehicul de familie poartă o amprentă personală, dacă ne referim la detaliile secțiunii frontale și profilului. Proporțiile generoase îi conferă o imagine puternică, iar suprafețele „curate” sugerează încredere. Pentru prima oară Sharan apelează la uși glisante, o soluție mult mai comodă și practică pentru accesul pasagerilor din spate.

 

Tehnologie

Un punct forte pentru noul model sunt sistemele aflate în dotare, printre care și unul de regenerare a energiei disipate la frânare. Farurile bi-xenon cu lumini pentru timp de zi, cu tehnologie LED, și șasiul adaptiv cu control electronic DCC demonstrează nivelul tehnologic atins de noua generație.

 

Motorizări

Volkswagen susține că noul Sharan nu va avea rival în ceea ce privește economia de carburant. Ultima generație de motoare TDI se laudă cu un record mondial bifat la capitolul eficiență. Astfel, cu unitatea 2.0 TDI de 140 CP, modelul german consumă doar 5,3 litri la 100 km. Cea mai puternică motorizare, este o unitate pe benzină 2.0 TSI de 200 CP.

 

Versiuni

Nivelul de echipare va fi o armă decisivă pentru succesul noului Sharan în lupta cu rivalii.

În mod tradițional Volkswagen pune la dispoziție trei linii de dotări: Trendline, Comfortline și Highline.

În ceea ce privește versiunile, acestea vor avea tracțiune față sau integrală (4Motion). Ca variantă distinctă, Sharan BlueMotion va completa ceva mai târziu familia de automobile ecologice Volkswagen.

 

Preț/Lansare

Volkswagen va anunța prețurile noului Sharan abia la sfârșitul lunii martie, când vor fi deschise listele de comenzi pentru clienți.

Costul de achiziție va gravita în jurul sumei de 29.000 de euro, prețul cu care se vinde generația curentă.

Producția va fi demarată în primăvara acestui an pentru ca primele exemplare să fie livrate în vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen transformă radical noul Sharan.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Volkswagen transformă radical noul Sharan4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei