Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Geneva 2010

Nissan Juke joacă în clasa mică

Click aici pentru VIDEO

Nissan devene astăzi cel mai prolific constructor mondial de SUV-uri. Au lansat al cincilea model și se pare că nu se vor opri aici. Se numește Juke și înglobează toate valorile și experiența mărcii japoneze, începută cu Patrol. În aparență este doar un crossover urban, în realitate este echipat cu sisteme capabile să-l scoată din încurcătură și pe cele mai accidentate terenuri. Juke pare a fi bun la toate, adaptat atât pentru jungla urbană cât și cea din afara ei.

 

Motorizare

Debutantul Juke va fi echipat cu două motoare pe benzină, 1.6 litri aspirat normal de 117 CP, respectiv turbo de 190 CP, şi un agregat diesel cu injecţie directă 1.5 dCi ce produce 110 CP şi un cuplu maxim de 240 Nm.

 

Transmisie

Nissan va oferi trei alternative: o cutie manuală cu 6 trepte, una automată cu cinci rapoarte sau versiunea revizuită a transmisiei cu variaţie continuă XTronic ce permite schimbarea celor şase trepte în modul automat sau manual.

 

Tracțiune

Juke este cel mai mic SUV de la Nissan, dar este la fel de competent ca şi Qashqai graţie sistemului inteligent de tracţiune integrală All Mode, ce a suferit câteva modificări tehnice la nivelul distribuţiei de cuplu pentru a minimiza subvirarea şi a spori agilitatea. Pe lângă versiunea 4x4 japonezii vor pune la dispoziţie şi modelul cu tracţiune faţă, ce va fi ales din raţiuni financiare.

 

Design

Noul Juke îşi are originea în conceptul Qazana de la care preia în totalitate elementele de stil, linia generală de design de la exterior şi interior.

Plafonul înclinat ce sugerează ideea de coupe, aripile puternic evazate, portierele spate cu mânere amplasate în dreptul geamurilor sunt câteva din trăsăturile acestui vehicul recreaţional, urban prin excelenţă, care deschide o nouă nişă în populatul segment al maşinilor denumite generic SUV.

 

Public țintă/Vânzări

În ciuda aspectului său, noul model vizează un public exclusiv masculin cu vârsta cuprinsă între 30 şi 40 ani. Nissan intenţionează să vândă anual 150.000 de exemplare, mai bine de jumătate din acestea vor fi livrate pe piaţa europeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nissan Juke joacă în clasa mică.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Nissan Juke joacă în clasa mică4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei