Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2009 - Anul XIV, nr. 55 (4041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Hyundai dezvăluie versiunea i20 în 3 uşi

Hyundai şi-a prezentat cele mai noi creaţii pentru piaţa europeană la Geneva. Deşi nu s-a numărat printre cele mai importante premiere ale salonului, versiunea în trei uşi a noului i20 nu a trecut neobservată. „Modelul se adresează tinerilor activi fără copii”, susţine Hyundai.

Din punct de vedere estetic, i20 3p nu aduce nimic nou faţă de versiunea în cinci uşi. Singura diferenţă notabilă între cele două automobile este lipsa portierelor din spate.

Cele trei niveluri de echipare Classic, Comfort şi Style, vor fi disponibile şi pe noua versiune. Echiparea bogată în standard cât şi sistemele de siguranţă disponibile pe maşina de oraş fac din modelul sud-coreean un automobil cu dotări generoase, poate chiar cele mai generoase pe segmentul său fie că vorbim de siguranţa pasivă sau activă. Pe lista dotărilor se regăsesc standard 6 airbaguri – faţă, lateral şi tip cortină, side tetiere active, centuri pretensionate pentru pasagerii faţă, ultima generaţie a sistemului ABS, sistemul de control al stabilităţii, distribuţia electronică a forţei de frânare, EBD şi indicator pentru monitorizarea presiunii în pneuri.

La partea de propulsie, Hyundai aminteşte doar de două motoare: benzină 1.2 Kappa ce dezvoltă 78 de cai putere (consum 5,2 litri/100 km, emisii CO2 de 124g/km) şi diesel 1,4 litri de 75 de cai putere (consum 4,4 litri/100 km, emisii CO2 de 116g/km). Totuşi, la stand era expus modelul cu motor de 1,6 litri, ce poate avea 115 cai putere sau 128 de cai putere. Cu excepţia acestor unităţi care sunt cuplate la cutii cu şase trepte, restul motorizărilor dispun de transmisii cu 5 trepte.

Pe viitor va exista şi o versiune ultra-economică denumită i-blue, ce va dispune de un motor 1.4 CRDi de 90 CP, pneuri cu rezistenţă redusă la înaintare, aerodinamică îmbunătăţită şi o cutie în şase rapoarte.

Deşi are dimensiuni identice, inclusiv ampatamentul de 2.525 mm, noul i20 în 3 uşi cântăreşte cu 10 kilograme mai puţin decât modelul în cinci uşi. Caroseria beneficiază de o paletă cromatică formată din zece culori metalice, oglinzile retrovizoare sunt vopsite în nuanţa exteriorului, iar jantele din aliaj uşor sunt disponibile doar pentru versiunea de vârf. Interiorul poate găzdui chiar şi cinci persoane, deşi sunt patru locuri individuale la interior, acesta evidenţiindu-se prin calitatea finisajelor şi a materialelor ce se ridică la nivelul unor modele cu o clasă mai sus.

Noua versiune i20 dispune de un volum de încărcare al portbagajului de 295 de litri, una din cele mai mari valori din segment.

Modelul în trei uşi beneficiază de o trei ani garanţie fără limită de kilometri şi va fi comercializat din aprilie la un preţ de 11.250 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai dezvăluie versiunea i20 în 3 uşi.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai dezvăluie versiunea i20 în 3 uşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei