Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2009 - Anul XIV, nr. 55 (4041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou

Razie a poliţiei în barurile şi discotecile din Suceava şi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava continuă raziile de amploare în baruri şi discoteci, la finele săptămânii trecute acţiunile îndreptându-se spre mai multe locaţii de acest gen din municipiile Suceava şi Fălticeni.

Controlul, organizat sâmbătă noapte, a constatat şi în organizarea de filtre în trafic, agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava verificând cu alcooltestul zeci de şoferi. În paralel, oamenii legii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale, însoţiţi de „mascaţii” de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă, au descins în cluburi, legitimând în jur de 115 peroane şi efectuând 75 de percheziţii corporale. De această dată, oamenii legii nu au mai dat peste cuţite aruncate pe jos, găsind doar două tuburi de spray lacrimogen.

În total, în urma acţiunilor, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.060 de lei, cele mai multe pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice.

IPJ Suceava anunţă că va continua acţiunile de acest gen, deoarece barurile şi discotecile sunt locuri unde adesea se petrec fapte antisociale. De asemenea, în locaţii de acest gen pot fi identificate adesea persoane date în urmărire pentru diferite fapte.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a poliţiei în barurile şi discotecile din Suceava şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Razie a poliţiei în barurile şi discotecile din Suceava şi Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunteti de toata...... trimis de
( 9 mar 2009, 14:30:44
Hai ca deja sariti calul cu aceste razii,ma deranjeaza ca gasiti pretexte comuniste,ce fapte antisociale??te duci sa dansezi,sa bei o bere,un vin sau chiar un suc,unde sunt faptele antisociale??Apoi bagati texte ca gasiti persoane date in urmarire,alta gogoasa comunista,in nici una din cele doua razii, unde au fost perchezitionate peste 400 de persoane nu ati gasit un infractor,iar acele 18 amenzi pe care le-ati dat pentru tulburarea linistii publice,bag mana in foc ca au fost date pentru ca unele persoane s-au simtit lezate in momentul perchezitionarii nicidecum ca au disturbat linistea publica, nu cred ca urlau pe strada.Apoi,iar s-a facut razie printre soferi si de data asta vad ca nu s-a gasit nici macar un sofer in stare de ebrietate.Domnule Paiu va rog sa luati un interviu,ceva mai amplu cu cel care a ordonat aceste razii,suntem in sec XXI,iar acest tip de razii nu le vad in alte state,unde e dreptul celor care merg sa se distreze?chiar trebuie sa bagati mana in buzunarele lor?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei