Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2009 - Anul XIV, nr. 55 (4041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilităţi

Firme la cheie, online, la Camera de Comerţ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Persoanele care doresc să înfiinţeze o firmă în judeţul Suceava au posibilitatea de a solicita acest lucru online, la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava.

Potrivit spuselor preşedintelui executiv al CCIA Suceava, Ovidiu Donţu, începând din anul 2009, această instituţie a implementat sistemul de formulare electronice inteligente, prin care va putea demara serviciul „Firme la Cheie online”.

Tot prin această aplicaţie implementată la Camera de Comerţ Suceava, firmele existente vor putea să transmită online menţiunile de modificare a actelor statutare ale firmei, precum şi situaţiile financiare. Ovidiu Donţu a precizat că implementarea acestui sistem a fost făcută ca răspuns la cerinţele tot mai mari ale reprezentanţilor mediului de afaceri pentru reducerea birocraţiei şi pentru evitarea aglomeraţiei în faţa ghişeelor.

„Am folosit deja sistemul respectiv pentru o menţiune de mutare a sediului unei firme din judeţul Iaşi în judeţul Botoşani, fără să ne deplasăm fizic în numele clienţilor noştri. De asemenea, sistemul a fost folosit pentru efectuarea menţiunii de recodificare a obiectului de activitate şi pentru înfiinţarea de noi firme”, a declarat preşedintele executiv al CCIA Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firme la cheie, online, la Camera de Comerţ Suceava.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Firme la cheie, online, la Camera de Comerţ Suceava3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Precizare trimis de
( 9 mar 2009, 17:52:27
Sistemul de formulare electronice inteligente este dezvoltat de Oficiul National al Registrului Comertului (http://e-forms.onrc.ro/) si Camera de Comert Suceava nu are nici o legatura cu asta. Orice comerciant care dispune de o semnatura electronica calificata poate utiliza acest serviciu.

Printre altele, pe site-ul CCIA Suceava http://www.ccisv.ro/ - nu veti gasi nimic legat de formulate electronice inteligente. Dar n-are importanta, pentru ca multa lume nu face nici o deosebire intre Camera de Comert si Registrul Comertului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei