Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Hyundai l-a restilizat pe Matrix

Hyundai a fost ocupată în ultimul timp cu lansarea de noi modele şi a unui limbaj estetic mult mai expresiv. Deşi debuturile au venit ca pe bandă rulantă, producătorul şi-a făcut timp şi pentru Matrix, minivan compact al cărui design a rămas practic acelaşi din 2001 şi până anul acesta. În martie la Salonul Auto de la Geneva a fost dezvăluită versiunea facelift, din păcate eclipsată de noile vedete ale gamei Hyundai.

Pentru a-şi alinia aspectul exterior la trendul actual, Matrix împrumută câteva elemente de la hatchback-ul i30, suficient cât să pară mai jovial şi plăcut în ochii clientului.

Schimbările aduse pe modelul restilizat au vizat în special partea frontală mai exact la nivelul grilei, prizelor de aer, şi proiectoarelor de ceaţă. De asemenea, spoilerul primeşte câteva mici retuşuri iar blocurile optice sunt mai mari şi dispun de o sticlă mai clară.

n premieră, minivanul de cinci locuri este echipat standard cu sistemul electronic pentru controlul stabilităţii. Matrix Facelift beneficiază de o gamă formată din trei motorizări. Două dintre acestea sunt pe benzină: 1,6 litri de 103 cai putere – consum mediu 7,3 litri, emisii 174 g/CO2 şi 1,8 litri de 122 cai putere – consum 8,3 litri, emisii 198 g/CO2. Singurul propulsor diesel este o unitate de 1,5 litri CRDI ce dezvoltă 110 cai putere la 4.000 de rotaţii. Cu un consum mediu de 5,3 litri versiunea pe motorină este şi cea mai indicată pentru familiile care caută să reducă la minimum cheltuielile obişnuite la o maşină.

Cu excepţia motorului diesel, clienţii pot opta pentru o transmisie manuală cu cinci trepte sau una automată cu patru trepte. Versiunea de intrare la Matrix Facelift, denumită Classic, vine cu acelaşi preţ de bază ca şi până acum, respectiv 15.890 de euro. Ca dotări menţionăm patru airbaguri, sistemele ABS, ESP şi EBV, geamuri electrice faţă-spate, volan ajustabil pe înălţime, oglinzi laterale reglabile şi încălzite, banchetă, închidere centralizată. Următorul nivel de echipare, Comfort, are un preţ de pornire de 17.490 de euro şi aduce în plus faţă de varianta de bază un sistem de climatizare cu control manual, computer de bord, sistem audio cu şase difuzoare, proiectoare de ceaţă. Versiunea de vârf Style, preţ 20.490 de euro, se remarcă prin dotări mai bogate şi elemente decorative care îi conferă maşinii de familie un plus de eleganţă.

Volanul şi levierul cutiei sunt îmbrăcate în piele iar pneurile primesc jante din aliaj de 16 inch. Interiorul poate fi tapisat cu materiale textile în culori vii, în timp ce geamurile spate pot fi fumurii. Pe listă mai figurează scaunele încălzite, climatizarea automată şi vopseaua metalizată. Matrix Facelift este disponibil la vânzare la majoritatea dealerilor europeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai l-a restilizat pe Matrix.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai l-a restilizat pe Matrix0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei