Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Toyota a lansat oficial noua generaţie Avensis

Toyota poate spera la podium în segmentul maşinilor de talie medie. Japonezii vor încerca să intre sub pielea consumatorilor europeni, având ca ajutor atuurile care au consacrat ani la rând produsele lor: fiabilitate şi costuri mici de întreţinere.

A treia generaţie Avensis stă sub semnul inovaţiei şi ecologiei. Mai mult decât oricând, inginerii japonezi s-au străduit să dezvolte un model mai economic, spaţios şi cu un design convingător. La fel ca şi în trecut vor fi oferite două versiuni de caroserie, sedan şi break, modele cu un coeficient aerodinamic îmbunătăţit şi o calitate remarcabilă, marca Toyota.

Noua serie Avensis nu va avea deloc o sarcină uşoară pe pieţele europene, unde în segmentul marilor orgolii are de înfruntat atacurile unor rivali foarte puternici: Citroen C5, Skoda Superb, Mazda6, Opel Insignia şi, nu în ultimul rând, Volkswagen Passat.

Comparativ cu vechea generaţie, proaspătul model este mai lung cu cinci centimetri, sedanul măsurând 4.695 mm iar versiunea break 4.765 mm. Dimensiunile mai mari aduc şi un spaţiu mai generos pentru pasageri. Confortul, la fel ca şi siguranţa pasagerilor au fost teme prioritare la dezvoltarea noului Avensis.

Maşina de clasă medie se laudă cu tehnologii de top, precum controlul electronic al stabilităţii (VSC +) şi sistemul inteligent de prevenire al coliziunilor Pre-Crash Safety (PCS). Toyota include pe lista dotărilor direcţia asistată şi farurile adaptive (AFS) care uşurează misiunea de zi cu zi a şoferului. Modelat la Centrul de Design Toyota din sudul Franţei, noua generaţie Avensis oglindeşte o personalitate puternică, dar şi performanţe dinamice superioare generaţiei precedente.

Vârful de lance al gamei Toyota beneficiază de trei motorizări pe benzină echipate cu tehnologia Valvematic, sistemul variabil de acţionare al supapelor care a redus cantitatea de dioxid de carbon cu 26%, un real suport în lupta cu emisiile poluante. Propulsoarele oferite de japonezi sunt unităţile de 1,6 litri şi 132 de cai putere, 1,8 litri de 147 de cai putere şi 2,0 litri de 152 de cai putere. Din familia motorizărilor diesel fac parte patru agregate de 126, 150, 177 cai putere şi o unitate de 2.2 litri. Toyota echipează toate agregatele cu transmisii manuale cu şase trepte şi în unele cazuri cu transmisia automată cu variaţie continuă denumită Multidrive S.

Creionat pe cele mai rafinate principii stilistice ale filosofiei „claritate vibrantă” noul Avensis primeşte o tentă premium atât la interior cât şi la exterior. Mai robust, cu un pavilion frumos arcuit şi cu un profil ascendent al portierelor, Avensis încerca să atragă diverse categorii de consumatori.

Noua Avensis va fi comercializată din februarie 2009, detaliile referitoare la preţ urmând a fi anunţate în preajma lansării.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota a lansat oficial noua generaţie Avensis.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toyota a lansat oficial noua generaţie Avensis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   The best trimis de
( 3 oct 2008, 08:10:46
astept sa o vad si la noi, arata super, iar tehnic nici nu se pune problema. Felicitari celor de la Toyota ca au lucrat la design, era si timpul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei