Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW Seria 2, soluţie de efect

BMW este atras de numere impare, cel puţin asta o ştie toată lumea. 1,3,5,7 sunt cifrele care le poţi vedea cel mai adesea pe şosele la un BMW. Bavarezii au de gând să-i facă pe fanilor să memoreze şi alte cifre de exemplu 6,8 sau 2, numere ce reprezintă modele noi altele decât cele deja cunoscute, Seria 6 sau viitoarea Serie 8. Germanii pregătesc un model, spun ei interesant şi construit special pentru tineri, care ar putea constitui pe viitor o nouă gamă denumită Seria 2. Încă de anul trecut se vorbea despre posibila apariţie a unui astfel de vehicul poziţionat între Seria 1 şi Seria 3. Prima generaţie va fi folosi platforma Seriei 1 iar ca şi ofertă vor fi aliniate diverse versiuni de caroserie. Noul model va putea îmbrăca ţinuta unui sedan, break, hot-hatch sau chiar mini-MPV. BMW ia în calcul şi introducerea unui vehicul de performanţă, M2, care ar concura direct modele ca Audi S3. Practic Seria 2 va fi o extensie a Seriei 1, cu un mic amendament la dimensiuni exterioare şi habitabilitate, o găselniţă justificată pentru ca fabricantul german să acopere un segment mult mai variat, de la clasa supermini până la monovolume compacte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 2, soluţie de efect.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 2, soluţie de efect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Seria 1/2 trimis de
(23 ian 2008, 14:42:28
Pai dupa cum arata in poza este un BMW seria 1 in 3 usi.

Pai si seria 1 are doua variante, 3 usi sau 5 usi.

Care-i spilu pana la urma pentru client?
2.   BMW fac ce vor, dar stiu ce fac trimis de
(23 ian 2008, 15:16:09
Seria 2 va umple golul dintre 1 si 3. Logic. Pana aici totul e ok. BMW vrea sa aduca Seria 1 cu variante mai diverse de caroserie care pana acum nu au satisfacut pe toata lumea. Am scris si noi ca...... Noul model va putea �mbraca tinuta unui sedan, break, hot-hatch sau chiar mini-MPV. Fa si tu un exercitiu de imaginatie.

Ce este X6? Un X5 cu spate de coupe, nu? Ce este Audi A5, un A4 coupe, nu? Asa va fi si Seria 2, un fel de Seria 1 cu elemente distincte. Am precizat ca Seria 2 va fi o extensie, sau daca vrei va fi Seria 1 cu corp de sedan, break si altele...pentru ca fabricantul german sa acopere un segment mult mai variat, de la clasa supermini p�na la monovolume compacte, sa faca din Seria 2 ceea ce nu se poate cu Seria 1 acum din diverse considerente care tin de politica interna. Apropo, iata un exemplu si mai elocvent. Jetta este un Golf cu portbagaj de sedan, fabricat pentru a se bate cu modele berlina din clasa sa, ex. Ford Focus Sedan. Ai inteles ratiunea Seriei 2?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte