Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 103 (8020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

UAT Municipiul VatraDornei implementează proiectul Management performant și proceduri simplificate pentru competențele exclusive la nivelul Municipiului Vatra Dornei.

UAT Municipiul VatraDornei implementează proiectul Management performant și proceduri simplificate pentru competențele exclusive la nivelul Municipiului Vatra Dornei.

Proiectul este finanțat în cadrul Programul Operațional Capacitate Administrativă, Axa Prioritară:Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea:Introducerea de sisteme și standard comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, COD SIPOCA 1221, COD MYSMIS2014 154851.

Contractuldefinanțarenerambursabilănr.670afostsemnatîndatade11.04.2022.

PerioadadeimplementareaProiectuluiestede 16luni.

Valoarea totală aproiectului este de3.341.960,60 lei,din care:

Valoarea eligibilă nerambursabilă dinFondul Social European– 2.840.666,51 lei  (85%),

Valoarea eligibilă nerambursabilă dinBugetul Național –434.454,89 lei(13%),

Cofinanțarea eligibilăaBeneficiarului –66.839,20 lei(2%).         

Obiectivul generalal proiectului constă în continuarea măsurilor de consolidare a capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul Municipiului Vatra Dornei prin introducerea utilizării de instrumente de management al calității și performanței în administrația publică locală, în concordanță cu Planul de acțiuni pentru implementarea etapizată a managementului calității în autorități și instituții publice 2016-2020, respectiv CAF (Cadrul Comun de Autoevaluare a modului de funcționare a instituțiilor publice) și BSC (Balanced Scorecard – sistem de management strategic), și extinderea măsurilor de simplificare a procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru) și front-office pentru serviciile publice furnizate aferente competențelor exclusive ale primăriei.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

OS1. Introducerea utilizării de instrumente de management al calității și performanței în administrația publică locală, în concordanță cu Planul de acțiuni pentru implementarea etapizată a managementului calității în autorități și instituții publice 2016-2020, respectiv CAF și BSC

OS2. Extindere măsuri de simplificare pentru cetățeni conform Planului integrat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile cetățenilor din perspectiva front-office și back-office pentru serviciile publice furnizate aferente competențelor exclusive ale primăriei. În acest sens, este avută în vedere achiziția și implementarea unor module informatice noi, care vor acoperi necesitățile instituției pentru servicii electronice complete vizând competențele exclusive ale primăriei. Modulele informatice care vor fi achiziționate vor viza atât zona de front-office, cât și zona de back-office și vor fi asigura interoperabilitatea și integrarea cu celelalte sisteme informatice ale primăriei. Soluțiile pentru servicii electronice aferente competențelor exclusive ale primăriei vor respecta principiile: one stop shop pentru livrarea de servicii publice electronice; utilizarea inteligentă a informațiilor disponibile prin aplicarea principiului înregistrării "o singură dată" a datelor – conceptul de identitate electronică a cetățeanului; spațiul privat virtual al cetățeanului în relația cu primăria.

OS3. Dezvoltarea cunoștințelor și abilităților personalului din cadrul Municipiului Vatra Dornei, în vederea sprijinirii măsurilor vizate de proiect. Este avută în vedere formarea/instruirea, evaluarea/testarea și certificarea competențelor/cunoștințelor dobândite pentru 90 de persoane (personal de conducere, de execuție și aleși locali), din care 15 persoane pentru BSC și 45 de persoane pentru CAF, precum și 30 de persoane din cadrul grupului țintă în ceea ce privește utilizarea soluțiilor informatice implementate în cadrul proiectului.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UAT Municipiul VatraDornei implementează proiectul Management performant și proceduri simplificate pentru competențele exclusive la nivelul Municipiului Vatra Dornei..
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UAT Municipiul VatraDornei implementează proiectul Management performant și proceduri simplificate pentru competențele exclusive la nivelul Municipiului Vatra Dornei.0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei