Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 5 (7006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Glassgsm - un service de reparații gsm pentru toții utilizatorii de smartphone

Dacă deții un smartphone, neapărat trebuie să te asiguri că știi și un service gsm la care să apelezi în caz că se strică. Deși nimeni nu își dorește asta, sunt lucruri materiale, deci expuse defecțiunilor. Cu atât mai mult vei dori să cunoști un astfel de loc în condițiile în care telefonul pe care îl utilizezi te-a costat destul de mult și nu vrei să pierzi prea curând investiția.

Glassgsm este service-ul care te așteaptă cu soluții complexe, indiferent de starea smartphone-ului tău. Echipa de experți îți stă la dispoziție cu servicii de diagnoză, dar și înlocuire piese defecte, cu componente originale și calitative.

Este o recomandare pe care o face dovada seriozității de care acest service a dat dovadă în decursul anilor de activitate pe piața de profil. În condițiile în care competiția este una acerbă pe această nișă, Glassgsm a reușit să se mențină cu succes, având la ora actuală un portofoliu vast de clienți mulțumiți.

De altfel, acesta atrage atenția utilizatorilor asupra necesității de a viza alegerea atentă a locului în care orice telefon inteligent va fi reparat. Este ideal a fi ales cel care prezintă disponibilitate de servicii pentru modelul deținut, pentru că astfel va putea asigura și utilizarea unor componente originale pentru înlocuire.

Iese în atenția publicului service-ul menționat prin faptul că își bazează relațiile cu clienții pe corectitudine, transparență și că pune întotdeauna în prim plan calitatea. Oricare ar fi problemele identificate, un specialist va căuta și va propune întotdeauna soluția pe care o consideră mai potrivită pentru reparație, respectiv care nu implică nici un compromis.

 

Glassgsm – un service gsm pentru toți utilizatorii de smartphone

 Despre multitudinea de lansări de dispozitive și modele de telefoane inteligente din ultimii ani nici nu mai este necesar să menționăm. Pe cât sunt însă de performante aceste noi tehnologii, pe atât sunt de predispuse riscului de a se defecta. Nu orice service gsm reușește să se plieze pe nevoile utilizatorilor când vine vorba despre probleme de funcționare sau de piese defecte la nivelul telefoanelor. Cu siguranță o calitate ce recomandă Glassgsm se referă la atitudinea cu care s-a adaptat noilor cerințe și a reușit să vină cu soluții chiar și acolo unde alții nu vedeau nici una.

După cum este de așteptat, înainte de a trece propriu zis la treabă, tehnicienii realizează o analiză amănunțită a situației, pentru a diagnostica telefonul. Apoi utilizatorului i se prezintă problemele și soluțiile totodată. Pentru că transparența este deosebit de importantă, clienții sunt puși în temă legat de costurile pe care le implică reparațiile ce urmează a fi efectuate.

Atribute precum seriozitatea și precizia definesc acest service gsm, fiind de altfel și ceea ce se caută la ora actuală. Atât deținătorii de Samsung, cât și cei de iPhone au nevoie să știe că suma pe care o vor investi va fi una ce va aduce rezultate, reprezentate de o funcționare ireproșabilă și de durată. Serviciile acestei firme sunt diversificate și vin cu soluții pentru probleme dintre cele mai des, dar și din cele mai rar întâlnite: înlocuire de butoane (închidere telefon, de volum, home), înlocuire difuzor, camere, sticlă, senzori, antena Wi-Fi, microfon, mufe audio și altele.

Lista de servicii disponibile, prezentată în detaliu, este disponibilă pentru cei interesați și pe Glassgsm.ro. Tot pe site se pot pune în temă utilizatorii legat de costurile pe care le implică fiecare tip de reparatii telefoane, dar și alte informații de interes.

De altfel, cei care nu sunt din Suceava și doresc să beneficieze de ajutorul acestor specialiști pot profita de posibilitatea de a trimite telefonul în service prin curier. Operațiunea este simplă și sigură. Clientul este ținut în temă legat de statusul reparațiilor, respectiv de orice poate apărea pe parcursul operațiunii.

De ce contează ca piesele de schimb utilizate să fie originale, respectiv înalt calitative? Pentru că de acestea va depinde mai departe durata de viață pe care o avea dispozitivul reparat. De altfel, acestea trebuie să se ridice din punct de vedere calitativ la un anumit nivel, în condițiile în care cei mai mulți au prețuri aferente produselor autentice.

Prin încrederea pe care a transmis-o întotdeauna publicului și serviciile profesionale oferite de-a lungul timpului, Glassgsm a reușit să se mențină în rândul service-urilor gsm la care utilizatorii de smartphone știu că pot apela cu siguranță. Pe www.glassgsm.ro sunt disponibile detalii complete legate de această sferă de servicii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Glassgsm - un service de reparații gsm pentru toții utilizatorii de smartphone.
 Vizualizări articol: 1525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Glassgsm - un service de reparații gsm pentru toții utilizatorii de smartphone5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei