Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 220 (5427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolaescu: Avem suspiciuni la multe spitale că se fac excese în solicitarea fondurilor

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, susţine că există suspiciuni la multe spitale că solicită fonduri în exces şi că "lucrurile nu sunt în regulă", evaluările acestora fiind în curs de desfăşurare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, a anunţat, vineri, la Timişoara, la finalul unei dezbateri care a avut loc la Consiliul Judeţean Timiş şi la care au participat medici din Timişoara, Arad şi Caraş-Severin, că ministerul pe care îl conduce verifică modul în care se realizează serviciile medicale în spitale.

”Este o acţiune de verificare a modului în care se realizează servicii medicale, în spitale, acolo unde sunt cele mai mari consumuri de fonduri financiare. Nu am făcut toate analizele, suntem într-o fază intermediară. Toate acele locaţii unde avem suspiciuni că banii publici sunt consumaţi incorect ar trebui să le dăm pe mâna organelor abilitate ale statului. În acest moment, avem suspiciuni la câteva spitale din ţară că lucrurile nu sunt în regulă, că se fac excese în a solicita nişte fonduri. De asemena, pe aceeaşi linie, în urmă cu o lună la Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, la propunerea preşedintelui, s-a aprobat înfiinţarea unei direcţii antifraudă şi majorarea volumului activităţii de control pentru că începem să ştim că multe lucruri nu sunt în regulă. Drept urmare, acţiunea noastră pe viitor va fi de evaluare, de control şi de luare de măsuri ori de câte ori va fi nevoie", a declarat ministrul.

Întrebat la ce spitale există suspiciuni că sunt nereguli, ministrul a răspuns că nu se hazardează să anunţe nume, deoarece nu s-a finalizat evaluarea.

"La foarte multe spitale avem suspiciuni că sunt nereguli. Nu am terminat evaluarea, nu mă hazardez să spun nume", a conchis Nicolaescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolaescu: Avem suspiciuni la multe spitale că se fac excese în solicitarea fondurilor.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolaescu: Avem suspiciuni la multe spitale că se fac excese în solicitarea fondurilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei