Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 44 (5251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Congresul PNL a adoptat modificările la Statutul PNL propuse de Delegaţia Permanentă a PNL

 

Congresul PNL a adoptat, ieri, modificările propuse la Statutul PNL de către Delegaţia Permanentă, cu 1424 de voturi "pentru" şi 3 "împotrivă", iar amendamentele formulate de fostul lider PNL Călin Popescu Tăriceanu nu au mai fost supuse votului.

Călin Popescu Tăriceanu a solicitat vineri modificarea Statutului PNL prin introducerea votului uninominal în cazul alegerii conducerii partidului şi a organizării alegerilor interne pentru desemnarea prezidenţiabilului.

 Cele două amendamente propuse vineri de Tăriceanu nu au fost supuse votului Congresului de către preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Conducerea PNL s-a reunit, joi seară, în Delegaţia Permanentă şi a adoptat proiectul de Statut care a fost propus Congresului. Propunerea pentru noul Statut al PNL prevede înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte, creşterea numărului de vicepreşedinţi până la 31 şi alegerea pe listă inclusiv a secretarului general.

 "Proiectul prevede să existe trei organisme de conducere, în conformitate şi cu cerințele Legii partidelor politice – Congresul, Delegaţia Permanentă, care conține Biroul Politic Naţional şi grupurile parlamentare în principiu, precum şi unii aleşi locali ai partidului, şi un Biroul Politic Național, format din unii membrii de drept, cum ar fi preşedinții filialelor teritoriale, preşedinţii Consiliilor Judeţene, primarii municipiilor reşedință de județ, preşedinții unor organizaţii speciale ale partidului – de tineret, de studenţi, de femei – precum şi un număr de membri aleşi de Congres şi anume: preşedintele partidului, prim-vicepreşedintele, secretarul general şi 31 de vicepreşedinţi", a declarat joi Mihai Voicu, purtătorul de cuvânt al PNL.

 În Delegaţia Permanentă au fost respinse amendamentele la Statut susţinute de Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman şi Ludovic Orban care prevedeau alegerea uninominală a membrilor Biroului Permanent Central al PNL şi desemnarea candidatului PNL la funcţia de preşedinte al României prin votul tuturor liberalilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Congresul PNL a adoptat modificările la Statutul PNL propuse de Delegaţia Permanentă a PNL.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 13 voturi
Congresul PNL a adoptat modificările la Statutul PNL propuse de Delegaţia Permanentă a PNL4.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PTR HERR trimis de
(23 feb 2013, 13:50:20
SA VEDETI CAND VA AFLA NOUA CONDUCERE PNL,CAM CE MEMBRII AU PRIN GURBERNA C-LUNG SI DESPRE SECU-KGB-UL INFILTRAT IN FDGR,''DISTRACTIA'' VA FI TOTALA!!!!!!
1.1  RE: PTR HERR trimis de
(23 feb 2013, 15:00:13
Arbeicht macht frei ! Munca te înnobilează .Dar...cui îi place să muncească ?
2.   Echipa de aur trimis de
(24 feb 2013, 05:21:40
Iata ca eforturile lui basescu de a crea tensiuni in PNL implicit in USL au esuat.Prin cei trei pacalici Tariceanu,Chiliman,Orban basescu a incercat sa destabilizeze PNL.Prin pacaliciul Geoana a incercat sa destabilizeze PSD.Dar nu a reusit.Au trecut vremurile cand batranul matelot tesea intrigi in politica romaneasca.USL rezista si pana in 2020 sunt trei oameni care vor trasa viitorul tarii si al nostru al tuturor:
Crin Antonescu - Presedintele Romaniei
Victor Ponta -presedinte PSD si prim ministru
Klaus Iohannis - presedinte PNL
3.   Balada vidanjorului trimis de
(24 feb 2013, 13:08:22
Vad ca postezi doar in weekend.In timpul saptamanii esti plecat cu vidanja prin tara sa aduni material.Ajungi la hazna,intri in ea si-i testezi continutul.Il iei in gura si ii faci analiza chimica.Apoi treci la urmatoarea hazna si tot asa pana umpli vidanja.
Vidanja e plina de material,hainele tale sunt pline si gura ta e plina.Apoi pleci spre destinatie.Pe drum mai bei o vodka Vorona si te crezi himmler.Ajungi la destinatie.destinatia este FORUMUL.Pornesti motorul de evacuare,fixezi furtunul si dai drumul.Ii dai drumul peste toti cei care scriem pe acest forum,pe toti cei care citim.Dar apoi te simti bine,mai iei o gura de vodka si te crezi Himmler.

4.   * trimis de
(24 feb 2013, 15:18:37
congrese urmate de sindrofii, decizii subliniate...
evident că-s importante (printre altele) multe altele
lesbieni&soţi de politicieni , toate adunate
ne-ncântă televizoarele şi ne-ncruntă spatelehappy

oameni mici ce spun lucruri mari ( nonsensuale )
oameni mari ce zâmbesc după perdele de fum
pecând tu eşti fugărit de bondari el merge agale
şi-ţi spune că va fi bine ( da' .. nu chiar acum)happy

5.   Catre Hitler cel nebun trimis de
(24 feb 2013, 15:34:42
Esti un mizerabil infect care murdaresti cu vomele si balele tale imputite forumul.Ai scapat de la Socola si te destrabalezi aici ca si cum ai fi in groapa de gunoi si ai manca
cu sobolanii resturile de mancare.Faci de rusine umanitatea nebunule care te crezi Himmler si vrei sa epurezi evreii si tiganii.
6.   Catre Hitler cel nebun trimis de
(24 feb 2013, 16:45:02
Eu sunt si voi fi aci toata viata.Te voi flanca secunda de secunda.La fiecare comentariu al tau voi scrie 10 comentarii.Voi studia toata biblioteca nationala si imi voi nota toate expresiile porcoase si mizerabile pe care ti le voi turna aici.Voi sta zi si noapte pe calculator ca sa-ti raspund.Nu voi dormi,nu voi manca,voi sta aici cu ochii lipiti la comentariile tale si iti voi da replica.
6.1  RE: Catre Hitler cel nebun trimis de
(24 feb 2013, 16:57:13
Da mare-i grădina ta doamne și un bou dă să sară gardul ! Poți să stai și ani întregi că nu vei reuși să ajungi la nivelul lui Herr.Vei primi de la el powli în cwr că nu o să poți duce.Eu zic să-ți legi un bolovan de gât și să te arunci de pe pod în apa Sucevei.Care pod ? Na,vezi și tu care...cel de la bazar,cel din Ițcani.Nu contează,important e finalul.
7.   Catre locotenent trimis de
(24 feb 2013, 17:08:30
A aparut si locotenentul lui .Normal ca o sa stau ani intregi sa ajung la nivelul porcariilor si expresiilor injurioase pe care le debireaza nebunu.Dar ma voi stradui,ma voi forma in aceasta jungla mitocaneasca si manelista si injuraturile si expresiile porcoase se vor insira precum margelele in siraj.
7.1  RE: Catre locotenent trimis de
(24 feb 2013, 17:35:56
Ușurel că te lovești la puță !
8.   Catre locotenent trimis de
(24 feb 2013, 18:15:28
Aceasta expresie superba exprima culmea inteligentei si culturii tale.Gandeste-te,langa
expresia latina" Etiam unus capilus habet umbram suam" cum arata expresia fantomatica:"Ușurel că te lovești la puță !".Superb, sunt in consonanta asimetrica.
9.   Șoarece de bibliotecă(mai ai de stat) trimis de
(24 feb 2013, 20:26:36
Băi cap pătrat ! Eu nu am pus textul lângă nimic.Se referea la tine,oaie cu șorici dar ai înțeles un cazzo.Faptul că tu ai pus-o lângă acele cuvinte în latină denotă cât de tare ești de cap.Ce vroiai să arăți ,că știi și tu ceva în latină,mare brânză să dai un click.Te-dreaq !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei