Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 44 (5251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incredibil

Mama fetiţei violate nu s-a despărţit de cel care i-a siluit copila ani la rând

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Individul acuzat că a violat-o ani în şir pe fetiţa concubinei sale, caz prezentat în exclusivitate de cotidianul nostru în ediţia de ieri, a fost arestat preventiv ieri după-amiază de judecătorii Tribunalului Suceava.

În acest caz cutremurător, un alt amănunt şocant a ieşit ieri la iveală: mama fetiţei violate a rămas împreună cu individul care i-a siluit copila, deşi ştia foarte bine ce a făcut respectivul.

Mihai Cristian Hatnean (40 de ani), din Văratec - Salcea, a fost reţinut în cursul zilei de joi de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind acuzat că a violat-o ani la rând pe minoră, faptele fiind reclamate la poliţie în octombrie 2010.

Pentru că anchetatorii nu au avut probe cu care să-l lege pe suspect, acesta a rămas în libertate şi, culmea, a trăit în continuare în casa în care s-au petrecut faptele, alături de femeia căreia i-a nenorocit copila. Fetiţa a fost luată de Protecţia Copilului şi internată într-un centru de plasament.

Hatnean a fost aruncat într-o celulă de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în cursul zilei de joi, după ce, după o lungă perioadă de aşteptare, de la Institutul de Criminalistică din Bucureşti au venit rezultatele probelor ADN prelevate din mai multe urme de spermă găsite pe hainele victimei.

Anchetatorii susţin că probele ADN corespund profilului genetic al suspectului lor, iar aceasta este principala probă cu care l-au trimis pe Mihai Cristian Hatnean în spatele gratiilor şi vor să îl ţină acolo pentru mulţi ani de acum încolo.

 

Violată cinci ani la rând, de când victima avea 10 ani

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, abuzurile sexuale la care a fost supusă minora au început tocmai în 2005, când fetiţa avea doar 10 ani, şi au continuat până în octombrie 2010, când a fost sesizată poliţia.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în perioada 2005-octombrie 2010, prin constrângere morală şi profitând de imposibilitatea victimei minore de a se apăra, în mod repetat, inculpatul a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Mirela Fânaru.

 

Ameninţa că va pune pe internet un film porno cu minora

În cursul zilei de ieri am fost la Salcea, pentru a discuta cu mama fetiţei violate, femeia care aproape 11 ani a trăit împreună cu Mihai Cristian Hatnean şi care, nici după ce a aflat ce i s-a întâmplat copilei ei, nu s-a despărţit de acesta.

Femeia a explicat că i-a fost frică să se despartă, mai ales că bărbatul, cu care are împreună alţi trei copii minori, a ameninţat-o cu bătaia, precum şi cu faptul că le va face de râs prin sat.

„A spus că el ştie sigur ca s-a interesat de un avocat şi că nu sunt probe, că dacă nu s-au găsit în 24 de ore nu au ce să-i facă şi tot noi rămânem de râs în sat. Mi-a spus fata (n.r. - victima) că are un film cu ea şi că îl va pune pe internet şi nu o să mai poată ieşi din casă de ruşine. O ameninţa că mă omoară în bătaie. El a spus că dacă ajunge în puşcărie, se omoară, că ştie el ce păţesc violatorii în puşcărie”, a declarat femeia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama fetiţei violate nu s-a despărţit de cel care i-a siluit copila ani la rând.
 Vizualizări articol: 4303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Mama fetiţei violate nu s-a despărţit de cel care i-a siluit copila ani la rând3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu stiu daca ii poti numi si....viermi trimis de
(23 feb 2013, 15:36:47
Speram ca acest vierme sa nu se omoare ,iar tinerii studenti de la FACULTATEA BOTOSANI sau de la alte FACULTATI sa-l trateze foarte BINE si cu respectul cuvenit.
2.   Parere trimis de
(23 feb 2013, 17:56:35
El, un bandit ordinar si dezechilibrat sexual iar ea, adica mama fetitei, proasta ca noaptea. Intr-un asemenea mediu parca nici nu te mira atat de mult ca se intampla asemenea fapte abominabile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei