Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 44 (5251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acţiune UNPR

150 de suceveni au protestat în faţa Palatului Administrativ

Duminică, 24 Februarie 2013 (15:27:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 150 de locuitori ai judeţului Suceava, veniţi din mai multe zone, au protestat azi, de la ora 13.00, în faţa Palatului Administrativ, solicitând ca regionalizarea să nu se facă după planurile actuale, care includ judeţul Suceava într-o regiune cu şase judeţe, cu capitala la Iaşi sau la Piatra Neamţ.
Purtând parcarte cu mesaje precum „Fă tu Ştefan o minune/ Fă Suceava o regiune!”, „Consultaţi mai bine harta/ Nu ne daţi la Iaşi sau Piatra” sau „Ştefan, Ştefan, unde esti/Să mergi pînă-n Bucureşti/ Să spui că mormântul tau/E la Putna, nu-n Copou”, manifestanţii au cerut ca Suceava să fie capitală de regiune, dar nu alături de Iaşi, ci de alte judeţe.
Cătălina Vartic, preşedinta UNPR Suceava, care a iniţiat această acţiune de protest, le-a mulţumit celor care au venit acolo, în ciuda frigului, ploii şi vântului rece, pentru a lupta ca Suceava să fie capitală de regiune.
„Viitorul nostru depinde de ce facem noi acum. Dacă facem parte dintr-o regiune săracă, noi vom fi mai săraci. Suceava e un judeţ foarte mare, care are nevoie de bani pentru infrastructură, turism şi industrie. Cine ne va mai da nouă bani aici, când capitala de regiune va fi în altă parte?”, a spus Cătălina Vartic.
Liderii UNPR au adus numeroase argumente istorice şi administrative în sprijinul ideii că Suceava trebuie să facă parte din altă regiune, cu capitala la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 150 de suceveni au protestat în faţa Palatului Administrativ.
 Vizualizări articol: 2722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 17 voturi
150 de suceveni au protestat în faţa Palatului Administrativ4.2517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trimis de trimis de
(23 feb 2013, 16:11:00
Ce a-ti zis capitala regiunii,SUCEAVA ? Ma faceti sa rid ,voi nu vedeti cum arata SUCEAVA ,nu are nimic de a face cu o capitala de regiune.Cultura nimic,industrie nimic ,urbanism nimic,am uitat are o parcare gratuita pt. 8 ore la zi ce nimeni nu are asa ceva in toata EUROPA ,apoi dintre alesii nostri oameni cu initiativa si gospodari nimic .Am avut un om gospodar FLUTUR ,e adevarat mai baga mina sacul cu galbeni ,dar se gindea si la regiunea noastra MOLDOVA sa mai faca cite ceva ,unde mai pui ca avea trecere la boierii de la BUCURESTI.Dar acum cu noile capuri luminate si iubite regiunea MOLDOVEI se va ridica si va fi o adevarata prosperitate si dezvoltare a SUCEVEI .Cu alesii de azi vom prospera si vom fi mai rupti in ☭  ca niciodata.
2.   Rugaminte trimis de
(23 feb 2013, 16:29:41
Am o rugaminte pentru cei din suceava care vor la Iași, sa se mute in Iași si gata lasa sucevenii sa stea si sa apartina Bucovinei lor, vreți la Iași investiți in Iași? Lasa sucevenii sa investească in suceava lor.
3.   Un domnitor,doi domnitori ai Moldovei trimis de
(23 feb 2013, 21:06:12
Suceveanul de 32 de ani din comuna Dorneşti Cornel Cernoschi a devenit celebru după ce a revendicat Moldova, pe motiv că ar fi urmaşul lui Ştefan cel Mare.Suceveanul susţinea că a depus această cerere pe motiv că bunica lui i-a spus că este moştenitorul lui Ştefan cel Mare.Cernovschi impreuna cu curtea sa formata din paharnicul Ulea(cunoscut consumator la bufetul din gara)si hatmanul Arbore portar al Sucevei(bodyguard la Club Office”s) merg la cetate la acţiunea de strângere de semnături pentru campania „Suceava – capitală de regiune si Cernovschi domnitor”.Afara e o ceata s-o tai cu cutitul .Cernovschi:”Deşi astăzi este ceaţă afară, să ştiţi că Ştefan cel Mare a ştiut să folosească ceaţa, şi eu cred că şi noi trebuie să ştim să o folosim pentru perioada şi bătăliile care urmează”.
Cand ce sa vezi ,apare Flutur Stai,cine sunteti voi?Eu sunt domnitorul Flutur al Moldovei.Tu cine esti?Eu sunt domnitorul Cernovschi al Moldovei si ei sunt boierii mei.Doamne ca multi domnitori mai are Moldova.
4.   Suceava capitala regiunii UTOPIA trimis de
(23 feb 2013, 21:07:51
Eu nu mai inteleg nimic.In 2011 Basescu si Flutur urlau de mama focului ca vor opt regiuni in tara.Una din ele era regiunea Nord-est care cuprindea judetele:: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.
Articol ziar 08 Iunie 2011 *In proiectul reorganizarii administrativ-teritoriale propus de PD-L, municipiul Iasi a fost desemnat resedinta noului judet Moldova • Hotararea a fost luata ieri, intr-o sedinta a PD-L• Proiectul va intra in Senat in maximum doua saptamani, iar daca va fi aprobat, noua reorganizare va fi valabila de anul viitorCapitala resedinta de judet a noii regiuni administrative Moldova va fi la Iasi. Municipiul Iasi a castigat batalia cu Suceava, Bacau si Piatra Neamt pentru titlul de capitala a Moldovei, decizia fiind luata de greii PD-L chiar ieri, intr-o sedinta interna a forului central. Deci ati retinut ,hotararea a fost luata de greii PDL(Flutur era atunci primvicepresedinte PDL,adica greu de tot).Atunci Flutur a hotarat ca aceasta capital va fi la Iasi.Acuma vine si spune ca vrea la Suceava.

5.   Suceava capitala regiunii UTOPIA trimis de
(23 feb 2013, 21:14:07
Bun,deci am aflat in final ca se doreste regiunea Bucovina cu capitala la Suceava.Dar sa vedem ce inseamna Bucovina.Este este o regiune istorică cuprinzând un teritoriu care acoperă zona adiacentă orașelor Rădăuți, Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Siret și Vicovu de Sus din România, precum și Cernăuți, Cozmeni, Zastavna, Vășcăuți pe Ceremuș, Vijnița, Sadagura și Storojineț din Ucraina.Deci intreb din nou:ce judete va contine regiunea ?

5.1  RE: Suceava capitala regiunii UTOPIA trimis de
(24 feb 2013, 11:38:57
RADUMAMII, tu de fapt de unde esti?
6.   Comentariu trimis de
(24 feb 2013, 12:09:19
Crezi ca el stie?
7.   Balada vidanjorului trimis de
(24 feb 2013, 13:04:57
Vad ca postezi doar in weekend.In timpul saptamanii esti plecat cu vidanja prin tara sa aduni material.Ajungi la hazna,intri in ea si-i testezi continutul.Il iei in gura si ii faci analiza chimica.Apoi treci la urmatoarea hazna si tot asa pana umpli vidanja.
Vidanja e plina de material,hainele tale sunt pline si gura ta e plina.Apoi pleci spre destinatie.Pe drum mai bei o vodka Vorona si te crezi himmler.Ajungi la destinatie.destinatia este FORUMUL.Pornesti motorul de evacuare,fixezi furtunul si dai drumul.Ii dai drumul peste toti cei care scriem pe acest forum,pe toti cei care citim.Dar apoi te simti bine,mai iei o gura de vodka si te crezi Himmler.
7.1  RE: Balada vidanjorului trimis de
(24 feb 2013, 14:48:53
"Vad ca postezi doar in weekend".

Unii mai au si alte treburi decat statul cu mana intinsa la baisanu, pensionarule la 25 de ani! Stai aici si plangi de mila cum te-a f*tut in koor Basescu&Co in loc sa-ti faci o paine singur. Te-as intreba daca ai studii superioare (nu e prea important asta totusi) dar mai ales ce loc de munca ai (sau nu). Daca mai ai ceva omenesc in tine raspunde-mi la astea 2 intrebari, te rog. Pana acuma te-am injurat, hai sa incercam si altfel.
8.   Catre Hitler cel nebun trimis de
(24 feb 2013, 15:37:59
Esti un mizerabil infect care murdaresti cu vomele si balele tale imputite forumul.Ai scapat de la Socola si te destrabalezi aici ca si cum ai fi in groapa de gunoi si ai manca
cu sobolanii resturile de mancare.Faci de rusine umanitatea nebunule care te crezi Himmler si vrei sa epurezi evreii si tiganii.

9.   Catre basistii nebuni trimis de
(24 feb 2013, 15:51:06
Fratilor,vad ca spuneti ca sunt baisanu,apoi ca sunt nu stiu cine.Hitler a dat si adresa si telefoanele unui cetatean.Sper ca acest domn ale carui date le-a dat Hitler sa-l dea in judecata.Mai ales ca l-a facut jidan si tigan.Macar asa poate cineva ii va inchide gura acestui nebun al forumului.
9.1  RE: Catre basistii nebuni trimis de
(24 feb 2013, 16:01:56
Doar de curiozitate... consideri ca este umilitor sa fii numit jidan sau tigan? Sa inteleg ca ai ceva impotriva acestora? Suna a discriminare.
10.   Catre Stapler trimis de
(24 feb 2013, 16:10:17
Hitler(ma refer la cel care scrie pe forum)si-a afisat tot timpul simpatiile fasciste,hitleriste si legionare.Tot timpul a sustinut legionarii si metodele folosite de fascisti adica epurarea tiganilor si evreilor.Deci nu Eu am ceva impotriva acestora ci Hiter cel de pe forum.
10.1  RE: Catre Stapler trimis de
(24 feb 2013, 16:16:47
Poti sa intentezi cuiva un proces pe motiv ca te-a numit jidan sau tigan? Citez din ce ai postat la nr.12: " Sper ca acest domn ale carui date le-a dat Hitler sa-l dea in judecata.Mai ales ca l-a facut jidan si tigan" .
11.   Catre Stapler trimis de
(24 feb 2013, 16:26:49
In primul rand e vorba ca Hitler a dat datele unui cetatean pe acest forum ,cetatean care nu are nici o legatura cu ce se intampla aici.Pentru asta ar trebui sa-l dea in judecata.In al doilea rand nu exista cuvantul jidan,doar Hitler il foloseste.In al treilea rand el a zis asa despre cetatean:
"raul - nume de jidan și
rotaru - nume de țigan.
Să n-o dai în paștele mamei ei de treabă!"
La ce crezi ca se refera?
12.   Catre Hitler cel nebun trimis de
(24 feb 2013, 16:40:56
Sa nu crezi ca ma intimidezi cu mizeriile tale securiste de postac basist.Sunt aici si voi fi aici de-a pururi.Pot si eu sa injur,sa spun porcarii,sa spun injuraturi,sa fac metafore porcoase,sa bat campii,sa isterizez,sa intru in spasm intelectual,sa urlu,sa ma tarasc,sa urlu la luna,sa dansez cu lupii.
13.   Catre Hitler cel nebun trimis de
(24 feb 2013, 16:46:00
Eu sunt si voi fi aci toata viata.Te voi flanca secunda de secunda.La fiecare comentariu al tau voi scrie 10 comentarii.Voi studia toata biblioteca nationala si imi voi nota toate expresiile porcoase si mizerabile pe care ti le voi turna aici.Voi sta zi si noapte pe calculator ca sa-ti raspund.Nu voi dormi,nu voi manca,voi sta aici cu ochii lipiti la comentariile tale si iti voi da replica.
14.   Catre Hitler cel nebun trimis de
(24 feb 2013, 17:04:28
Zici ca pleci sa te culci?Nu vei reusi sa dormi caci fantoma mea te va bantui toata noaptea.cand vei crede ca dormi mai bine vei auzi langa tine ;BAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
15.   Cateva idei trimis de
(24 feb 2013, 18:51:19
1. Ma pis pe ea Bucovina. Cum sa fie capitala de regiune judetul care are cel mai mic salar din Romania? Traim in prezent, nu acum 500 de ani. Ma pis pe el Stefan cel Marem un curvar, betiv si criminal. Cand s-a insurat rahatul asta deja avea un copil de flori. Iar dobitocul asta de Stefan cel Mare "si Sfant" a ucis un copil pentru ca a aruncat cu arcul mai tare ca el. Asta e exemplul care trebuie sa il urmez? Cum PLM poti fi numit sfant cand ucizi peste 3000 de oameni?

2. RaduMamii nu te mai contrazice cu HERROBERSTGRUPPENFUHRER, pardon, cu Mesterul Manole sau Manole (de la tv radauti) ca nu are rost. Tipul a aflat cum se poate schimba proxy-server-ul si asta face acum. Are o lista de pe net cu free proxy server si le schimba si pune proxy din america, ca sa apara pe monitorul ca el tasteaza din america, din p**** ma**.

Sanatate si sa traiti bine, fraierilor !
16.   Catre Animalx trimis de
(24 feb 2013, 19:28:25
Stiu ca poti sa-ti pui proxy fals .Majoritatea celor care apar cu proxy din afara sunt din Suceava.Fac acest lucru pentru a-si ascunde ID.Asa zic ei pentru ca daca vrei depistezi orice ID.Pe Manole il cunosc de cand era la Bucovina TV si era ideologul sef al lui Flutur.Nu stiu daca Fuhrer este Manole.seamana foarte bine la stil si s-ar potrivi cu profilul lui dar nu stiu daca e asa.Oricine ar fi el trebuie contrat cand abereaza pe campii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei