Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orange introduce serviciul de transfer internaţional de bani prin MoneyGram

Orange România a introdus în oferta propriilor unităţi teritoriale serviciul de transfer internaţional de bani prin MoneyGram, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

Serviciul (...) este disponibil în magazinele Orange shop pe toată durata programului de funcţionare, inclusiv în weekend, de unde banii pot fi ridicaţi în lei sau în euro, în funcţie de opţiunea expeditorului. Banii trimişi în afara ţării pot fi ridicaţi în moneda ţării respective sau în altă valută disponibilă", se arată într-un comunicat al operatorului.

Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card şi nu trebuie să fie clienţi Orange, se mai spune în comunicat.

Pentru a trimite bani în oricare dintre cele 284.000 de locaţii MoneyGram din întreaga lume, expeditorul trebuie să vină în magazinele Orange shop cu actul de identitate şi cu suma pe care doreşte să o transfere.

Reprezentantul Orange îi va oferi un formular cu datele tranzacţiei şi un număr de referinţă unic, pe care va trebui să îl comunice destinatarului.

Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie să prezinte actul de identitate şi numărul de referinţă al tranzacţiei pe care l-a primit de la expeditor.

Parte a grupului Orange-France Telecom, Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu 10,243 milioane de clienţi şi venituri de 680 milioane de euro la 30 septembrie 2012.

MoneyGram furnizează servicii de transfer de bani la nivel global şi servicii de plată a facturilor în Statele Unite şi Canada, printr-o reţea globală ce cuprinde peste 284.000 de locaţii ale partenerilor, inclusiv retaileri, oficii poştale internaţionale şi instituţii financiare, în 197 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orange introduce serviciul de transfer internaţional de bani prin MoneyGram.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange introduce serviciul de transfer internaţional de bani prin MoneyGram0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei