Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 aug 2012 - Anul XVII, nr. 184 (5089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antonescu: Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară, trebuie să dea socoteală. Băsescu: Relax!

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că preşedintele suspendat, Traian Băsescu, şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl "omoară", indiferent câte ameninţări, insulte sau calomnii îi vor fi adresate.

Antonescu a declarat, într-o emisiune la Antena 3, că în lupta politică împotriva lui Traian Băsescu va merge până la capăt şi nu se va opri din acest demers indiferent câte ameninţări îi vor fi adresate.

"Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapă până când nu dau socoteală politic, că eu nu mă ocup cu altceva, în faţa cetăţenilor României, pe care i-au minţit şi-i mint, pe care i-au furat şi-i mai fură încă pe unde mai sunt şi pe care mai noi îi sfidează, îi intimidează în fiecare seară domnul Traian Băsescu (...) Asta până nu se termină, eu nu mă opresc, oricâte ameninţări, oricâte insulte, oricâte calomnii", a susţinut Antonescu.

El a ţinut să adreseze un mesaj şi alegătorilor care s-au prezentat la referendumul din 29 iulie, afirmând că se va "bate" pentru opţiunea acestora.

"Mesajul meu este: nu vă temeţi oameni buni, nu e sat fără câini România, nu poate fi condusă banditeşte de Traian Băsescu cu ameninţări, cu insulte şi intimidări. Suntem aici şi ne batem până la capăt pentru lege, pentru drept şi pentru votul vostru", a mai spus Antonescu, precizând că în acest sens va folosi toate prerogativele preşedintelui interimar.

 

Băsescu, despre Antonescu: I-aş face o recomandare: Relax!

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, ieri, întrebat despre afirmaţia lui Crin Antonescu potrivit căreia preşedintele ales şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl "omoară", că îi recomandă preşedintelui interimar să fie mai relaxat.

Întrebat cum comentează prestaţia preşedintelui interimar, "acting president", care a vorbit în engleză la începutul întâlnirii cu delegaţia FMI, Băsescu a răspuns, râzând, un moment de pauză: "Nu l-am văzut".

Întrebat despre afirmaţia lui Antonescu potrivit căreia preşedintele suspendat şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl "omoară", Băsescu a răspuns, râzând: "Mi-am făcut cruce azi dimineaţă. I-aş face o recomandare, să fie mai calm, mai relaxat. Relax!".

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că preşedintele suspendat, Traian Băsescu, şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl "omoară", indiferent câte ameninţări, insulte sau calomnii îi vor fi adresate.

 

Băsescu: Rus a fost păcălit, incorect informat şi naiv atunci când a spus numărul de alegători

Băsescu a mai declarat, ieri seară, că fostul ministru de Interne Ioan Rus a fost "păcălit sau incorect informat" cu privire la numărul alegătorilor, dar şi "naiv", recunoscând că a făcut presiune public asupra acestuia.

Băsescu a comentat acuzaţiile lui Ioan Rus, de la momentul demisiei, privind presiunile la care a fost supus el şi Ministerul de Interne din partea lui Traian Băsescu şi Crin Antonescu.

"Văd că domnul Crin Antonescu spune că nu a făcut nici un fel de presiune asupra domniei sale, iar eu spun că da, am făcut, prin declaraţiile pe care le-am făcut de aici, care s-au dorit tot timpul o atenţionare cu privire la modul de întocmire a listelor", a spus Băsescu.

El a precizat că a ratat momentul în care putea contesta veridicitatea listelor electorale permanente şi trebuie să accepte acum cifra anunţată de BEC.

"Nu le-am contestat în timp util (listele permanente, n.r.), nu mai am dreptul la contestaţie şi trebuie să accept cifra pe care Ministerul de Interne a făcut-o şi publică, a dat-o şi BEC şi Curţii Constituţionale, 18,3 milioane. Eu îi transmit acum domnului ministru Rus, pe care nu-l suspectez de rea credinţă - este clar că domnul ministru Rus a fost păcălit, sau incorect informat. Dânsul a ieşit şi a spus cu gura dânsului, am actualizat listele de la alegerile locale, deci este clar că a fost naiv, şi arătându-ne că a scăzut numărul de electori cu circa 20 de mii între locale şi referendumul de destituire", a spus preşedintele suspendat.

Băsescu a susţinut că în listele electorale permanente ar fi trebuit incluşi şi cei peste 400 de mii de români care au domiciliu în străinătate.

"Suntem în ţara birocraţiei desăvârşite, nimeni nu face adresa la instituţia care deţine acum listele electorale (...) Nu cred că are nevoie Curtea de listele nominale, pentru că acolo sunt 18,3 milioane de români cu numele scrise acolo, nu văd cine ar lua cele 18 milioane să le inventarieze cu creionul să vadă dacă atunci când le adună om cu om iese 18 milioane. Cred că documentul de care are nevoie Curtea este cel care se află şi pe site-ul Biroului Electoral Central, cel care vizează judeţele", a mai comentat Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară, trebuie să dea socoteală. Băsescu: Relax!.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 32 voturi
Antonescu: Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară, trebuie să dea socoteală. Băsescu: Relax!4.6532

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OMULETUL DIN CURTE trimis de
( 9 aug 2012, 12:49:12
In fiecare zi un omulet agitat cu un tricou albastru(sper ca nu e mereu acelasi tricou)apare ca hopa mitica intr-o curte(unii ii zic garaj).Si vorbeste.Curios e ca o droaie de ziaristi il asculta(de ce oare?).Si el spune multe si marunte.despre ministrii,despre FMI,despre politici economice.Asta n-ar fi nimic dar acuma tine seminarii despre referendum.Si spune ca acesta n-a fost referendum ci au fost alegeri prezidentiale.Interesant e ca totusi el e foarte ascultat.Cum a zis gogomania cu referendumul a aparut erata Curtii constitutionale semnata de cineva si data la Monitorul oficial de altcineva ca nu mai stiau judecatorii nika.Cum a zis ca"nu e bine domnule chestor" procurorii l-au si calcat pe domnul chestor pe coada.
Omuletul a disparut de mult de la Cotroceni dar eu zic sa nu-i zica nimeni acest lucru.Sa ramana in curticica si sa debiteze comicarii mereu ca un fel de Divertis.
2.   Robotul Curiosity trimis de
( 9 aug 2012, 12:54:47
Acum cîteva minute, Traian Băsescu a ieșit din nou în fața casei unde a discutat, pe băncuță, alături de cîteva femei de pe stradă, despre robotul american Curiosity care a ajuns pe Marte.
"Situația e foarte gravă pentr USL, mamaie, pentru că robotul a găsit pe Marte cîteva milioane de români cu drept de vot care nu au fost trecuti pe listele electorale permanente. Asta înseamnă pușcărie, mamaie!", i-a explicat Băsescu unei vecine mai în vîrstă care ieșise pe stradă să ia aer.
2.1  RE: Robotul Curiosity trimis de
( 9 aug 2012, 13:05:22
Pfui ai curaj sa deschizi gura raducule ? Sperante desarte, chiar daca luam absurdul in considerare antonila nu va fi presedintele Romaniei , urmeaza alegerile , asa ca (relax) Sper sa candideze Ungureanu la presedentie,ar fii unica optiune a unei tari distruse de aspiratiile volatile ale usl-ului
3.   Soldatul nipon si omuletul in tricou albastru trimis de
( 9 aug 2012, 13:49:06
Dupa ce a fost pregatit ca ofiter de informatii, japonezul Hiroo Onoda este trimis pe insula Lubang, din largul arhipelagului filipinez, pentru a initia actiuni de gherila si pentru a sabota operatiunile militare americane. Inarmat cu o credinta oarba, aproape admirabila, acesta a refuzat sa creada ca razboiul s-a sfarsit sau ca tara sa a fost invinsa si a luptat cu neinduplecata vointa pana in 1974.La fel si omuletul albastru va fi mereu in curticica si ne va vorbi de legile referendumului zeci de ani de acum inainte.(sa nu-i spuneti cumva ca judecatorii CC au decis demult demiterea lui caci s-ar putea sa aiba repercursiuni grave asupra lui).
3.1  RE: Soldatul nipon si omuletul in tricou albastru trimis de
( 9 aug 2012, 14:50:00
Ecce Homo!

Lăducu lu' mamaia!

REPERCUSIUNI!
Vine de la francezul „percussion” derivat cu un prefix.
4.   Pefrect spus.... trimis de
( 9 aug 2012, 14:16:36
cred ca cei mai multi dintre Romani sunt perfect de acord cu ALEX12,dar nu cred ca e posibil cu niste lichele ca antoneasca sau restul satrei de mahalagii de la usl... e mare pacat ca sunt atatia romani care au mers la vot si mai mare pacat ca foarte multi din cei care au votat cred ca ''haleala'' care se da la tv e ''comestibila'' , ... niste afaceristi atat de buni ca voiculescu,vantu si etc. ...... nu ar ''vinde marfa altuia'' atata timp cat a lor se cauta...chiar daca ea e expirata si pute....mare pacat....
5.   ...mare pacat... trimis de
( 9 aug 2012, 14:31:30
... ca am vanduto pe a noastra atat de ieftin....
si le multumim domnilor pensionari,care din fericire sunt intr-un numar atat de mare pt ca au permis si inca mai au puterea si vointa de a permite lucruri atat de bune in romania cum ar fi distrugerea industriei...si...sa nu uitam ca totul a inceput in 1990 cand basescu era foarte mic ,comparativ cu altii...ion si petre(de exemplu),care la randul lor au crescut copiii mari,bombonel(de exemplu),s.a.m.d.
acum...sa lasam copiii (crin si voctor),care cu foarte bune intentii vor sa restabileasca ordnea (unde-i haos... nici dreaq nu stie cat,cine si de unde fura...)care era foarte putin important in anii '90...ca doar eram democrati...aveam voie sa furam,sa stricam si...dai in masa pe copii...e lunga lista...dar ...
6.   ....PS: trimis de
( 9 aug 2012, 14:51:15
...a nu se intelege ca sunt usl-ist,scuze pt greselile de ortografie...
sper ca antonica sa nu devina foarte paranoic,nu de alta dar...s-ar da prea repede cartile pe fata, si te bate sefu la poponeata.....
7.   Cand o sa facem spital de nebuni pentru astia? trimis de
( 9 aug 2012, 15:38:42
Mie scarba de tot acest razboi politic. Astia nu mai au limite, o tara ajunsa-n faliment, industria si bancile date strainilor, agricultura-n dezastru, era previzibil de ani buni cu seceta, isi spala rufele pe unde-apuca. Mie scarba sa stiu ca puscariasi mananca mai bine ca multi romani si nu-s in stare sa sape niste canale pentru irigatii. Vindem Muresul la unguri si noi nu putem iriga o tarla minuscula. Mie scarba sa stiu ca sunt persoane care fac operatii de schimbare de sex din banii cnas-ului si nu sunt bani pentru copilasi cu boli tratabile afara. Mie scarba de astia care-s vand tara si resursele pe doi lei si romanul suporta preturi europene. Mamaliga n-a explodat niciodata, la revolutie erau cu facaletul aia din esalonul doi. Acum nici malai n-o sa mai avem, asa ca adio schimbari profunde.
7.1  RE: Cand o sa facem spital de nebuni pentru astia? trimis de
( 9 aug 2012, 15:53:55
"Nu poți face ce vrei?
Fă doar ce poți.
A vrea este o nebunie
Când n-ai în mână puterea."

Leonardo da Vinci
------------
Vera, mersul Timpului Istoric este singura certitudine. Toate celelalte sunt doar deșertăciuni.
7.2  RE: Cand o sa facem spital de nebuni pentru astia? trimis de
( 9 aug 2012, 18:54:55
Care istoric domnule? Adica o luam inapoi? Scuze, astia trebuie s-o ia inapoi si tot cu teapa, vorba lui base, dar el e primul. Nimeni nu trebuie exclus, ce tupeu maxim pe capul lor, tara-i pe duca si astia fac poze si gargara la tv. O seara placuta!
8.   Fiecare nas isi are nasul ! trimis de
(10 aug 2012, 06:15:08
D-l Antonescu prea des raspunde la intrebarea despre problemele tarii ca se ocupa guvernul . Una e sa conduci prost si alta sa faci lucruri bune pentru oameni .Nu cred ca axarea in mod exclusiv pe demiterea lui Basescu ii va aduce votul pentru presedinte . Globalizarea si seceta din acest an va aduce multa saracie romanilor . Concentrarea atentiei ar trebui facuta pe aceste probleme !
9.   Cam asta-i realitatea trimis de
(11 aug 2012, 01:16:49
așa un înfumurat nu mi-am închipuit că există pe pământ. de ce oare ar omorî cineva un sinucigaș? e o glumă proastă la adresa unei națiuni. pun pariu cu căcănarii de la monitorul că, căcărău n-o să iasă președinte la oricare dintre alegerile care s-ar organiza. e atât de lasă să te las încât și fetelor lui mazăre li se face greață. scoateți și voi un BĂRBAT în față și după aia vorbim. dar de fapt după locale o s...m prin batistă cu acest ctrl+V ponta la tv și nea florin georgescu la butoane! nicio reformă în fiscalitate (exact cum am preconizat), nimic pt. cei mulți, minciuna cu mărirea salariilor pt. bugetari (care de fapt se cheamă revenire la veniturile din mai 2010 în două tranșe cu euro în decembrie la 4,85 lei, adică nimic, specialitatea casei la nea florin), spitale falimentare, irigații în ianuarie și alte cucuri pt. prostit lumea. la nivel local ați găsit-o pe madam lăcri. să fiți sănătoși și dacă i-o mai rămas niște rachiu neaccizat de la sab să știți că e sezonul afinelor care vopsesc creieri la babe. eu vă doresc să fiți sănătoși că tâmpeniile pot să înceapă! iar când mă uit la doi flăcăi zglobii de la radio top 91 mă gândesc la ceea ce i-a unit în poza de la monitor. unul e injiner altul e prof de cum să nu pescuiești, dar în spatele lor, în poză, există trei litere ”ITZ”. cred că lingătorul de .... zis și abcdar vă poate lămuri ceea ce scrie și îi și caracterizează pe acești (aceste) doi (două) hodorogi (babe) di pi șanț. și ca să nu uit multe .... CĂCĂNARULUI șef! spor la banat!
10.   Antonescu trimis de
(12 aug 2012, 19:44:06
ia-te de mana cu radumamii postacul tau favorit din suceava si mergeti amandoi in cuba

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei