Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 aug 2012 - Anul XVII, nr. 184 (5089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zmău sare în apărarea Guvernului Ponta

Joi, 9 August 2012 (15:48:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, este de părere că mesajele cu privire la efectele economice ale crizei politice din România nu ar trebui adresate Guvernului Ponta şi USL, ci preşedintelui suspendat al României, Traian Băsescu. Zmău a făcut referire la mesajele transmise de delegaţia FMI în România, declarând că Traian Băsescu este principalul responsabil pentru situaţia în care se află România după referendumul din data de 29 iulie 2012. „Incertitudinea este un preţ mai mic decât instabilitatea economică generată de fosta guvernare PDL. Guvernul USL este preocupat de respectarea calendarului angajamentelor convenite cu Fondul Monetar Internaţional. Autorităţile române şi-au asumat şi îşi vor asuma consolidarea stabilităţii macroeconomice, deficit bugetar mic, inflaţie mică şi menţinerea echilibrului extern. Iar consolidarea fiscală este o condiţie a creşterii economice sănătoase şi a creării de locuri de muncă”, a spus Marius Zmău.

El a subliniat că autorităţile române îşi vor asuma îndeplinirea acţiunilor convenite cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială. Liderul PNL Suceava a arătat că deşi există unele întârzieri, ele sunt „expresia ineficienţei guvernelor anterioare explicată de centralizarea excesivă a deciziei şi de neutilizarea instituţiilor în actul de guvernare”.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zmău sare în apărarea Guvernului Ponta.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmău sare în apărarea Guvernului Ponta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 aug 2012, 16:34:50
Sa le fie rusine la acesti nesatui de functii cand vad ca ne este greu dau vina pe altii sunt niste lasi rusineeeeeeeeeeee!
2.   Nesimtitule.... trimis de
( 9 aug 2012, 16:43:47
Domul Zmau...unul dintre cei mai mai evazionisti ai Sucevei are tupeul sa-l critice pe basescu si situatia economica din timpul fostului guvern.Daca toti ar face evaziune ca acest nesimtit de zeci chiar sute de miliarde vechi si mai falimenteaza si pe altii cu neplata marfurilor si serviciilor furnizate, atunci normal ca Basescu e de vina.....
*Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, este de părere că mesajele cu privire la efectele economice ale crizei politice din România nu ar trebui adresate Guvernului Ponta şi USL, ci preşedintelui suspendat al României, Traian Băsescu.*
LA PUSCARIE CU TINE ZMEULE....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei