Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2012 - Anul XVII, nr. 31 (4936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miron Mitrea a rămas fără permis, după un accident rutier în urma căruia un bărbat şi-a fracturat braţul

Un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus, ieri după-amiaza, la Spitalul Floreasca din Bucureşti de o ambulanţă Biomedica, imediat venind şi senatorul PSD Miron Mitrea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.
Accidentul suferit de bărbat a survenit plecării autoturismului condus de Miron Mitrea, în zona Bulevardului Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei.
Persoana s-a dezechilibrat, iar în cădere şi-a fracturat antebraţul, potrivit primelor informaţii. După accident, înregistrat în jurul orei 15.00, Mitrea a fost supus unui alcooltest de poliţiştii rutieri, rezultatul fiind negativ.
Cercetările în acest caz vor fi preluate de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, având în vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea. Cercetarea la faţa locului este realizată de Poliţia Rutieră, a declarat purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Andrei Codău, care a precizat că dosarul va fi predat Parchetului ICCJ.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus de o ambulanţă Biomedica, iar la scurt timp a apărut senatorul.
Victima a fost internată la secţia de ortopedie a spitalului.
Bărbatul cu fractură de antebraţ care a venit, ieri, la Spitalul Floreasca însoţit de Miron Mitrea a fost audiat de Poliţie, declarând că a căzut speriat de claxonul maşinii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din apropierea senatorului PSD, care au menţionat că acesta a rămas fără permis.
"Miron Mitrea venea cu autoturismul pe Bulevardul Ion Mihalache şi a observat doi bărbaţi traversând. El a frânat, dar roţile au prins o porţiune de gheaţă, iar maşina nu a putut opri în timp util. Astfel, Miron Mitrea a claxonat, iar unul dintre cei doi bărbaţi a reuşit să traverseze la timp. Celălalt bărbat s-a speriat după claxon, a alunecat şi a căzut, atingând maşina. Miron Mitrea a oprit şi a vrut să îl ducă pe bărbat la spital. Iniţial, bărbatul nu a vrut, dar apoi a acceptat, iar Miron Mitrea l-a dus la o clinică, unde i s-a făcut o radiografie, în urma căreia s-a constatat că suferise o fractură la mână", au declarat sursele.
Potrivit acestora, Mitrea l-a dus pe bărbat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde, conform procedurilor, medicii au chemat Poliţia.
"Bărbatul a fost audiat de Poliţie, declarând că maşina lui Mitrea a claxonat, el s-a speriat, a alunecat şi a căzut la auzul claxonului. De asemenea, Miron Mitrea a dat declaraţie la Poliţie şi, conform procedurilor, i s-a reţinut permisul de conducere", au spus sursele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miron Mitrea a rămas fără permis, după un accident rutier în urma căruia un bărbat şi-a fracturat braţul.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Miron Mitrea a rămas fără permis, după un accident rutier în urma căruia un bărbat şi-a fracturat braţul1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei