Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2012 - Anul XVII, nr. 19 (4924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protestele continuă în România, în pofida apelului la unitate lansat de Guvern, scrie presa străină

Protestele continuă la Bucureşti şi în alte oraşe din România pe fondul măsurilor de austeritate şi în pofida apelului la unitate lansat de primul-ministru, scrie presa internaţională.
"Premierul României face un apel la unitate, în timp ce mii de persoane protestează", scrie agenţia Associated Press. "Premierul României s-a folosit de ocazia unei sărbători naţionale pentru a face un apel la unitate, în timp ce mii de protestatari nemulţumiţi de eşecul Guvernului de a îmbunătăţi nivelul de trai şi-au exprimat nemulţumirea faţă de Televiziunea publică. Emil Boc s-a adresat Parlamentului într-o sesiune specială cu ocazia Zilei Unirii, cerându-le românilor să fie uniţi pentru depăşirea problemelor economice", precizează AP.
"România: «indignaţii» cer demisia Guvernului", scrie ziarul Le Monde. "După Spania, Statele Unite sau Franţa, România are acum propriii «indignaţi». Ţara, afectată de criză şi de planurile de austeritate, trăieşte de zece zile ritmul manifestaţiilor din capitală. Sute de persoane ocupă în fiecare seară Piaţa Universităţii din Bucureşti", explică Le Monde.
"Mii de români s-au adunat la Bucureşti, marţi, pentru a cere demisia Guvernului, pe fondul măsurilor de austeritate, în cadrul unei serii de proteste care au condus la unele concesii, dar nu şi la schimbarea politicilor", notează Reuters.
"Marţi, aproximativ 2.000 de membri ai sindicatelor, profesori, asistente şi pensionari militari s-au adunat în faţa Guvernului pentru a cere demisia primului-ministru Emil Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu", continuă Reuters.
"Aproximativ 5.000 de persoane au huiduit Guvernul la Iaşi, cerând alegeri anticipate. Alte mii de persoane s-au adunat în faţa Guvernului, la Bucureşti, denunţând măsurile dure de austeritate, pornind în marş spre sediul Televiziunii publice, pe care o acuză de atitudine proguvernamentală", comentează ziarul Huffington Post.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protestele continuă în România, în pofida apelului la unitate lansat de Guvern, scrie presa străină.
 Vizualizări articol: 686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protestele continuă în România, în pofida apelului la unitate lansat de Guvern, scrie presa străină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE trimis de
(25 ian 2012, 12:46:11
Rromii si USLne-au facut tara de rusine si voiinca nu va treziti la realitate?
1.1  RE: RUSINE trimis de
(25 ian 2012, 12:50:35
O sa va treziti cand veti lua teapa de la pesedisti.
2.   Mai tembelulu trimis de
(26 ian 2012, 10:44:28
esti un gunoi social (postac portocaliu),normal ca acest popor este nemultumit pentru incompetenta,aroganta,nesimtirea CHIORULUI, SI PITICANIEI DIN GUVERN..
observ ca ti-au dat cianura si esti in agonia de postare!
RUSINE marinarului pentru ca berluscony si sarkozy, i-au intors spatele mai gunoi social si asta dovedeste omul de stat si reprezentarea Romaniei peste hotare. In ce stat european s-au mai taiat salariile si pensiile? In ce stat european s-au inchis spitale si scoli? In ce stat european politia a facut greva? In ce stat european cetatenii au fost numiti ciumpalaci si viermi? Si daca nu ma insel mai TAREN CLANTA (nume predestinat actualului regim) BASESCU conduce agonia romaniei de 7 ani! in 2009 a fost ales ca amintit propriul popor si acum nu are curajul sa plece!
sunt apolitic ....dar crede-ma sa vina VADIM sau REGELE MANELELOR sa conduca aceasta tara, numai sa scapam odata de aroganta neamului portocaliu...iar tu trezeste-te la realitate si nu mai linge (budigai nespalati a CHIORULUI,PITICULUI,borduriste de UDREA,matematicienei de ANASTASE,asfaltatorului Videanu,Bolnavului STOLOJAN,gainarului de FLUTUR).
EI SUNT INCOMPETENTII NATIEI ROMANE DE 20 DE ANI...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei