Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2012 - Anul XVII, nr. 5 (4910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vâlcea

O fată de 19 ani a murit, iar alţi trei tineri au fost grav răniţi într-un accident rutier

O fată de 19 ani a murit, în timp ce alţi trei tineri au fost grav răniţi, sâmbătă noapte, la Horezu (Vâlcea), după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea, a lovit doi copaci şi s-a răsturnat, iar la locul accidentului a fost rănit şi asistentul de pe o ambulanţă venită să preia victimele.
În accident, care a avut loc în jurul orei 02.00, pe DN 67, în oraşul Horezu, a fost implicat un autoturism BMW condus de un tânăr de 20 de ani şi în care se mai aflau două fete de 16 şi 19 ani şi doi tineri de 20 de ani.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, în zona unei discoteci din localitate şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, după care autoturismul a pătruns pe contrasens şi a ieşit apoi de pe şosea, unde a lovit doi pomi, răsturnându-se apoi într-un şanţ.
În urma accidentului şi-a pierdut viaţa fata de 19 ani. De asemenea, au fost grav răniţi şoferul, fata de 16 ani şi un alt tânăr, scăpând nevătămată o singură persoană din maşină.
La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi patru ambulanţe care i-au preluat pe răniţi, transportându-i la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, subcomisar Eusebiu Predonescu, la locul accidentului a fost rănit şi asistentul medical dintr-o ambulanţă venită să preia răniţii, după ce autosanitara, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi în care se aflau două dintre victime, a lovit din spate un autoturism în momentul plecării spre spital.
Asistentul medical implicat în accident a suferit o fractură la un picior şi a fost internat şi el la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, iar la faţa locului a venit o altă ambulanţă pentru preluarea răniţilor.
Conform sursei citate, şoferul autoturismului BMW, Ion Popa, a fost verificat cu aparatul etilotest, care a stabilit o alcoolemie de 0,13 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
Potrivit martorilor, maşina circula cu viteză excesivă, iar tinerii se întorceau de la o petrecere de Sfântul Ion, toţi fiind băuţi.
Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporala gravă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fată de 19 ani a murit, iar alţi trei tineri au fost grav răniţi într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O fată de 19 ani a murit, iar alţi trei tineri au fost grav răniţi într-un accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei