Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2012 - Anul XVII, nr. 5 (4910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jaf la o benzinărie din Olt, vânzătorul a fost înjunghit cu un cuţit de către atacator

Un bărbat care avea faţa acoperită a jefuit o benzinărie din localitatea Dobroteasa, județul Olt, unde l-a atacat cu un cuţit pe vânzător şi a fugit apoi cu 1.500 de lei, în urma incidentului angajatul benzinăriei ajungând în stare gravă la spital, cu două plăgi înjunghiate.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul Claudia Radu, oamenii legii au fost sesizați de către vânzătorul unei benzinării, ieri, în jurul orei 04.00, că un bărbat cu fața acoperită a intrat într-o benzinărie de pe DN 67 B, aflată în comuna Dobroteasa.
Oamenii legii au constatat că atacatorul, care avea pe cap o glugă și un fular, l-a amenințat pe vânzător, apoi l-a înjunghiat cu un cuțit, după care a furat suma de 1.500 lei, bani proveniți din încasări.
"O echipă operativă complexă desfășoară activități pentru identificarea și prinderea autorului, fiind cercetat pentru tâlhărie", a declarat, ieri, comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.
Benzinăria are camere de supraveghere, însă acestea nu ar fi înregistrat momentul jafului.
Vânzătorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde urmează să fie operat.
"Bărbatul a ajuns în Camera de gardă cu două plăgi înjunghiate, una în abdomen și cealaltă la nivelul plămânului drept. Pacientul a fost supus mai multor expertize medicale, este stabil și urmează să intre în sala de operație" a spus dr. Romeo Stănculescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jaf la o benzinărie din Olt, vânzătorul a fost înjunghit cu un cuţit de către atacator.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaf la o benzinărie din Olt, vânzătorul a fost înjunghit cu un cuţit de către atacator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei