Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2011 - Anul XVI, nr. 245 (4843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Şerban Huidu a provocat un accident grav pe DN 1: Doi morţi şi cinci răniţi

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. Realizatorul TV se afla în maşină cu soţia, cei doi copii şi bona acestora.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului.

Două persoane au murit, iar alte cinci sunt rănite, în urma accidentului rutier petrecut, ieri, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Şerban Huidu, aflat la volanul maşinii care a intrat pe contrasens.

 

Şerban Huidu, şoţia şi cei doi copii au fost duşi la spital în urma accidentului

Şerban Huidu, împreună cu şoţia şi cu cei doi copii ai săi au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov, având diverse traumatisme, dar fiind în stare stabilă, în urma accidentului pe care realizatorul TV l-a provocat în zona localităţii Timişul de Sus şi care s-a soldat cu moartea a două persoane.

Potrivit şefului Ambulanţei Braşov, Magdalena Piroşca, unul dintre copiii lui Huidu a suferit traumatisme minore şi un traumatism cerebral, dar fără pierderea cunoştinţei, şi a fost transportat la Spitalul de Copii din Braşov.

Celălalt copil a fost preluat şi el de o ambulanţă SMURD şi dus la acelaşi spital.

Conform sursei citate, cei doi copii, în vârstă de 2 şi 4 ani, sunt în stare stabilă.

De asemenea, a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov, cu ambulanţa, şi soţia lui Huidu, care are un traumatism toracic, cu fractură de col femural şi un traumatism la genunchi. A fost transportată la spital şi o altă femeie, care se afla în maşina lui Huidu şi care este bona copiilor, aceasta având răni uşoare.

Şerban Huidu a fost dus şi el la spital, însă acesta nu este rănit, urmând ca la unitatea medicală să îi fie luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. După recoltarea probelor biologice, realizatorul TV urmează să fie dus la Poliţie pentru audieri, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Liviu Naghi.

 

Şerban Huidu le-a spus anchetatorilor că îi pare rău şi că nu ştie cum s-a petrecut accidentul

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului pentru cercetări, Şerban Huidu le-a spus anchetatorilor că îi pare rău şi că nu ştie cum s-a petrecut accidentul.

Poliţiştii care sunt la faţa locului mai spun că, având în vedere condiţiile meteorologice şi starea carosabilului, viteza regulamentară în acea zonă era de 30 de kilometri la oră, ei neputând preciza cu ce viteză conducea Huidu.

Pe porţiunea de drum unde s-a produs accidentul sensurile de mers sunt despărţite de linie continuă, astfel că depăşirea este interzisă.

Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, din care a ieşit pe 1 ianuarie. La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM. Pe 9 martie, el a apărut în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV.

Între timp, Huidu şi reluat rolul de prezentator şi realizator al emisiunii "Cronica cârcotaşilor", alături de Mihai Găinuşă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şerban Huidu a provocat un accident grav pe DN 1: Doi morţi şi cinci răniţi.
 Vizualizări articol: 1531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şerban Huidu a provocat un accident grav pe DN 1: Doi morţi şi cinci răniţi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei