Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 oct 2011 - Anul XVI, nr. 241 (4839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concert Vienna Clasic Christmas, pe 19 decembrie, în Capitală

Strauss Festival Orchestra din Viena va susţine un concert, sub bagheta dirijorului Peter Guth, pe 19 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează site-ul vandbilete.ro.

Concertul susţinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaşează în multitudinea de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. Recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor, membrii Strauss Festival Orchestra sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice.

Strauss Festival Orchestra vine în această iarnă pentru al treilea an consecutiv în România, de fiecare dată spectacolele fiind sold out. Anul trecut, cererea foarte mare de bilete la concertul de Crăciun a dus la organizarea a încă unui spectacol în afara celor programate. În consecinţă, în acest an, spaţiul ales pentru susţinerea spectacolului "Vienna Classic Christmas" este Sala Palatului, care are o capacitate de 4.000 de locuri.

Orchestra dirijată de Peter Guth este însoţită de celebra soprană Monika Mosser şi de corpul de balet al Strauss Festival Orchestra.

Programul muzical este divers, cuprinzând valsuri, marşuri şi polci şi, desigur, o colecţie specială dedicată Crăciunului. Este un spectacol rafinat, dar în acelaşi timp accesibil, potrivit tuturor vârstelor, care îndeplineşte cele mai exigente doleanţe ale melomanilor şi dezvoltă emoţii nebănuite în rândul necunoscătorilor. Peter Guth, care dirijează cu vioara în mână, urmând tradiţia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea şi umorul cu care interacţionează cu publicul, creând o atmosferă destinsă, de bună dispoziţie, de adevărată sărbătoare.

Biletele, la preţuri de 200 de lei (VIP), 150 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria II) şi 50 de lei (categoria III), se găsesc la Sala Palatului, Teatrul de Operetă din Bucureşti şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Vienna Clasic Christmas, pe 19 decembrie, în Capitală.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert Vienna Clasic Christmas, pe 19 decembrie, în Capitală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei